HomeLIFE STYLEUnde duce pamfletul! Mihai Bendeac în scandal cu Stefan Bănica Jr.

Unde duce pamfletul! Mihai Bendeac în scandal cu Stefan Bănica Jr.

Actorul Mihai Bendeac il ataca pe Stefan Banica Jr dupa ce vedeta Pro TV spusese la prima editie din noul sezon de Dansez pentru tine ca in anumite emisiuni de divertisment exista indivizi care cred ca sunt actori pentru simplul fapt ca imita oameni cunoscuti, informeaza vedeta.ro

In ultimul articol postat pe blog, Bendeac il ataca pe Stefan Banica Jr si spune ca acesta nu ar avea loc langa el pe scena de teatru.

„La cine se referea? La Divertis? La Mondenii? La Bendeac? Nu cred ca se referea la Bendeac. Pentru ca Bendeac a avut succese in teatru si a facut roluri apreciate. Cat despre domnul Banica, well, ne mai gandim… Iar domnul Banica nu prea rezista pe scena cu domnul Bendeac. Fiindca domnul Bendeac il lasa in umbra rau de tot. Si, apropo, nu cred ca domnul Banica e cel mai in masura sa vorbeasca despre cei care imita…„, scrie Mihai Bendeac pe blog.

Apoi, vedeta Antenei 1 scrie ca „oricat de mic s-ar dovedi domnul Stefan in ceea ce priveste caracterul, eu n-as putea sa neg ca, uneori, la drum lung, pun CD-ul si cant Bubulina, Rodica sau mai stiu eu ce”.
Acum, daca Banica are sau nu loc langa Bendeac, valoric vorbind fireste, nu suntem in masura sa dam un verdict…

Si totusi, daca ne uitam in galeria foto de pe blogul lui Mihai Bendeac , gasim raspunsul. Iata o poza cu cei doi pe aceeasi scena… de teatru! Comentariile va apartin.

www.antena1.ro

Stop!  Voteaza pentru Romania

Cine va castiga finala Uefa Champions League?

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments

Lasă un răspuns