HomeTELEVIZIUNEReality ShowUnificarea triburilor din Supraviețuitorul este din ce în ce mai aproape, iar concurenții pun la cale noi strategii și alianțe

Unificarea triburilor din Supraviețuitorul este din ce în ce mai aproape, iar concurenții pun la cale noi strategii și alianțe

Prev1 of 2

Cele două triburi, Tubig și Hangin, se confruntă cu noi provocări. Dacă până acum au luptat ca triburi separate, unificarea triburilor este din ce în ce mai aproape și această idee pune mare presiune pe concurenți, dând naștere unor noi alianțe.

 

Ediția de ieri seară a obținut o medie de 6.2 puncte de audiență și 18.8% share la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare.

Reality show-ul va fi difuzat in aceasta seara de la ora 22:10.

supravituitorul-3

Alin, primit cu ostilitate pe Insula exilului

Ziua 17 l-a adus pe Alin pe Insula exilului, unde i-a găsit pe Liviu, Lucian și Ina. Noii colegi nu i-au lăsat o impresie prea bună lui Alin, iar primele lor gânduri când l-au văzut au fost: „O să meargă acasă!”. Această atitudine a venit în special de la Liviu și Lucian, care l-au tratat pe Alin ca pe un intrus în tribul lor, i-au ascuns informații referitoare la duelul care urma și au încercat să se comporte ca niște lideri de trib, ducând această atitudine la extrem.

 

După lungi intrigi, cei patru concurenți au participat la duel. Doi câte doi s-au confruntat în arenă pentru șansa de a continua lupta pentru titlul de unicul supraviețuitore. La această probă, ei au trebuit să țină în mână o statuetă și în același timp să îi dărâme statueta adversarului. Primul duel dintre Alin și Lucian a fost câștigat de cel din urmă. Duelul dintre Ina și Liviu, a fost pierdut de Ina, care s-a confruntat în runda finală cu Alin. În cele din urmă, Alin a fost declarat învins și a părăsit definitiv competiția: „A fost vizibil eșecul meu, cred că s-a văzut din avion!”, a declarat acesta.

supravituitorul-6

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns