HomeALL MEDIAUniversitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca întăreşte relaţia cu foştii studenţi

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca întăreşte relaţia cu foştii studenţi

Conducerea Universității Babeș-Bolyai a decis înfiinţarea unui Centru de Relaţii cu Alumni, organism care va menţine şi dezvolta relaţia cu absolvenţii instituţiei.

Centrul va funcţiona în subordinea prorectorului responsabil de relaţia cu mediul de afaceri, fundraising, relaţia cu alumni, practica studenţească, prof. univ. dr. Mihaela Luţaş.

Misiunea Centrului de Relaţii cu Alumni este de a implica absolvenţii UBB într-o relaţie de lungă durată cu Universitatea, încurajându-i pe aceştia să contribuie la excelenţa Universităţii Babeş – Bolyai pentru generaţiile viitoare.

Activitatea Centrului de Relaţii cu Alumni va cuprinde trei dimensiuni majore:

  • focalizarea pe oferirea de resurse utile pentru implicarea absolvenţilor şi dezvoltarea unei relaţii pe termen lung cu aceştia,

  • identificarea şi dezvoltarea oportunităţilor de implicare pentru absolvenţi,

  • implicarea studenţilor în dezvoltarea relaţiei cu absolvenţii.

Decizia conducerii Universităţii Babeş-Bolyai vine în contextul încercării noastre de a extinde şi de a intensifica relaţia nu doar cu studenţii, ci şi cu foştii noştri studenţi, astfel încât aceştia să se integreze pe termen lung în comunitatea UBB, să simtă că aparţin în continuare acestei Universităţi. Sperăm ca foştii noştri studenţi să ne fie aproape, să sprijine dezvoltarea Universităţii. Pe de altă parte, acum, în momentul în care încercăm să implementăm sistemul burselor private, sperăm că ei vor fi primii care ne vor susţine, astfel încât şi alţi tineri performanţi să poată absolvi facultatea, în ciuda resurselor financiare limitate. Evident, sperăm să îi avem aproape şi pentru sistemul de internship”, a afirmat prorectorul Mihaela Luţaş.

Centrul de Relaţii cu Alumni va fi dotat cu mobilier şi calculatoare prin Proiectul POSDRU/86/1.2/S/56283 „Managementul comunicării cu alumni pentru instituţii de învăţământ superior din Romania”, proiect iniţiat de Ministerul Educaţiei, în care Universitatea Babeş-Bolyai este partener alături de Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi şi Universitatea de Vest din Timişoara.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

carmen.moraru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns