HomeALL MEDIAUsher îşi aruncă microfonul şi părăseşte scena în timpul unui concert (video)

Usher îşi aruncă microfonul şi părăseşte scena în timpul unui concert (video)

Usher a fost forţat să-şi anuleze, în ultimul moment, concertul din Berlin şi să-l reprogrameze pentru seara următoare, pentru că s-a simţit foarte rău, a anunţat People.


Pentru că boala sa nu s-a clarificat, cântăreţul a făcut playback pe primele sale două cântece şi dansând slab pe ele, potrivit tabloidului local B.Z. Fanii de pe marginea scenei au început să se plângă, unii chiar cerându-i să plece de pe scenă. Ca răspuns, el a coborât capul, potrivit relatărilor, şi a stat tăcut timp de aproximativ patru minute înainte de a părăsi scena.  La sfârşit, fanilor li s-a spus că vedeta este prea bolnavă pentru a mai continua show-ul.

Potrivit unui comunicat eliberat, astăzi, de reprezentanţii lui Usher, cântăreţul în vârstă de 32 de ani  „suferă de boli respiratorii superioare, care în prezent, îl împiedică să ducă până la capăt un spectacol propriu-zis. După consultarea cu medicii, el a fost sfătuit să-şi reprogrameze concertele viitoare în scopul de a obţine odihna de care are nevoie pentru o recuperare completă.” (Spectacolele din Rotterdam şi Antwerp au fost reprogramate pentru martie).

Usher însuşi şi-a exprimat pe Twitter dezamăgirea cu privire la situaţie: „Regret profund nevoia de a reprograma spectacolele. Îmi pare rău cu adevărat pentru orice inconvenient cauzat fanilor mei. Ei sunt cei mai buni din lume şi aştept cu nerăbdare să mă fac mai bine, astfel încât să le pot oferi show-ul pe care îl merită.”

Foto Credit: DailyFill.com

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

codrina.purice@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment

Lasă un răspuns