HomeLIFE STYLEVa fi preluat trustul Intact de un gigant media international?

Va fi preluat trustul Intact de un gigant media international?

intact-mediaAm primit un comentariu in care prince imi spune ca vor urma schimbari in trustul Intact si ca acesta ar putea fi preluat de un gigant media din strainatate.

Ar putea fi o speculatie lansata pe bursa zvonurile, dar ceea ce va pot spune eu cu siguranta este ca in  Antena 1 si Antena 3 au aparut de mai bine de o luna „niste specialisti din Anglia”, care supravegheaza redactia de Stiri a celor doua posturi. Se implica direct atat in activitatea echipei tehnice, cat si si a celei redactionale si intocmesc rapoarte saptamanale.

Prin urmare…poate fi o legatura intre acesti specialisti din Anglia si zvonul potrivit caruia Intact va fi preluat de un gigant media? N-ar fi chiar o supriza, avand in vedere ca Antenele sunt cam singurele care au ramas fara parinti adoptivi cu domiciliul in strainatate.

PRO TV  si ACASA TV fac parte din grupul american Central European Media Enterprises, PRIMA TV  din Grupul ProSiebenSat, iar Kanal D din grupul Dogan Media International.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns