HomeTELEVIZIUNEPremieră TVVacanta Mare revine in grila Kanal D alaturi de Gabriela Cristea in noul sezon: ”Te vreau langa Leana”

Vacanta Mare revine in grila Kanal D alaturi de Gabriela Cristea in noul sezon: ”Te vreau langa Leana”

Campionii umorului romanesc se intorc pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de peripetii: ”Te vreau langa Leana”. Fanii Vacanta Mare isi vor da intalnire cu personajele preferate, incepand din 4 noiembrie,  in fiecare vineri seara, de la ora 23:00.

 

In primul episod al seriei noi, o vor regasi pe Leana, inima zburdalnica, apeland de aceasta data la ajutorul emisiunii „Te vreau langa mine” pentru a-si gasi jumatatea si a se imbogati.

Astfel ajunge Leana sa il cunoasca pe insusi Ion Tiriac, la paravanul „patronat” de Gabriela Cristea, care isi joaca propriul rol, cel de gazda a show-ului matrimonial. Romica a devenit si preot, Axinte scapa de la balamuc, iar Frankfurt a evadat din inchisoare; Urinela traieste o poveste de dragoste intensa, si nu cu Axinte!

 

G

Noul sezon VACANTA MARE se intersecteaza cu sfarsitul show-ului Vocea Romaniei (23:00-23:15) si film artistic- PRO TV, iar Antena 1 are programat show-ul In puii mei – reluare .

 

„Incepem acest sezon cu niste chestiuni sensibile, treburi femeiesti, pe care numai Leana le poate intelege, e vorba de dragostea adevarata, pe bani multi! Noul sezon va fi difuzat seara tarziu, de la 23:00, pentru ca lumea sa poata avea vise interzise cand merge la culcare”, spune Mugur Mihaescu.

 

Nu ratati, incepand din 4 noiembrie, in fiecare vineri, de la ora 23:00, „Te vreau langa Leana”, o noua portie zdravana de umor si buna dispozitie, asigurata de indragitii actori ai grupului Vacanta Mare.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns