HomeALL MEDIAVadim aduce audientă. După scandalul PRM-iştilor de la Primăria Capitalei, CV Tudor este invitat la mai toate emisiunile…

Vadim aduce audientă. După scandalul PRM-iştilor de la Primăria Capitalei, CV Tudor este invitat la mai toate emisiunile…

Liderul PRM isi face campanie electorala pe toate posturile de televiziune. Se pare ca, scandalul iscat de cei doi membri PRM la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu si Marius Marinescu, l-au adus pe Vadim in postura de invitat la mai toate emisiuniile.  Tinand cont ca stirea a tinut prima pagina a ziarelor si toate jurnalele de stiri au inceput cu Vadim… toate bune si frumoase.

Cum Vadim nu mai are ce calca la Realitatea tv, aflandu-se pe lista neagra a postului, faptul ca e invitat la emisiuniile tabloid cu audienta crescuta  reprezinta o strategie cheie  pentru imaginea lui Vadim.

Prima invitatie a fost in cadrul show-ului pacatos de la  Dan Capatos, unde Vadim a explicat cu lux de amanunte ce s-a intamplat mai exact la Primaria Capitalei si de ce au prostestat cei doi. Seara s-a incheiat cu muzica si  dansuri alaturi de Maria Ciobanu.

În ediţia din 1 octombrie, Adriana Bahmuţeanu i- a avut invitati de protagonistii scandalului + Vadim, aceasi tema dar pe alt post…Kanal D. Drept urmare emisiunea „Un Show Pacatos” a fost lider de audienta in data de 30 septembrie in mediul urban cu o medie de 3,3 puncte de rating .

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor îl consideră vinovat de acest incident violent în principal pe omul de afaceri Costică Constanda care, susţine tribunul, apără interesele mafiei imobiliare.

CV Tudor isi va anunta canditatura la prezidentiale pe data de 17 octombrie !

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns