HomeALL MEDIAVadim : Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu intra in Parlament

Vadim : Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu intra in Parlament

Vadim Tudor sustine ca presedintele Basescu va fi suspendat, daca PRM nu intra in Parlament. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca presedintele Traian Basescu va fi suspendat pana la sfarsitul anului daca PRM nu va intra in Parlament, acesta fiind „vanat” de o coalitie menita sa il izoleze.

Daca el va fi izolat de astia si daca noi nu vom fi in Parlament, nu stiu daca il apuca anul. Adica, este clar ca il vor suspenda si il vor si judeca. Nu m-a apucat dragostea subita de Basescu, dar nu imi place vanatoarea de oameni.

Ei il vaneaza pe omul asta si nu e drept. Si sa nu il vaneze Dan Voiculescu, a facut greseli si Basescu, dar Dan Voiculescu este gangster, Vantu e un gangster”, a declarat C.V. Tudor in conferinta de presa desfasurata dupa afisarea rezultatelor exit-poll-urilor, care arata ca PRM nu intra in Legislativ.
Totodata, C.V. Tudor considera ca Traian Basescu nu va accepta niciodata un guvern fara oameni din PD-L sau un premier diferit de cel indicat de el si ca presedintele „isi va simti foarte rapid scaunul periclitat”.
In aceeasi conferinta, presedintele PRM s-a declarat convins ca in realitate PRM a obtinut peste 6% din voturile exprimate duminica si catalogheaza exit-poll-urile aparute dupa ora 21.00, in care PRM obtinuse 2,5%, ca fiind „minciuni” si „intoxicari”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns