HomeLIFE STYLEVadim Tudor isi face iar televiziune dar nu pe bani lui !

Vadim Tudor isi face iar televiziune dar nu pe bani lui !

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca intentioneaza sa deschida un post de televiziune „care va fi crima si pedeapsa”.vadim-2

Corneliu Vadim Tudor a declarat ca „va trage de dimineata pana seara” cu ajutorul postului de televiziune si cu revista („Tricolorul”), aratand dovezi de jaf si de frauda. El sustine ca postul de televiziune va da publicului ceea ce isi doreste: „camere ascunse, informatii pe surse si scandal”, potrivit Agerpres.
El a adaugat ca postul de televiziune nu va fi in proprietatea sa, pentru ca nu are bani.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a declarat, vineri, ca are si el o contributie la neintrarea PRM in Parlament.

Liderul PRM a afirmat ca „nu are vina, dar are pacatele lui”, in legatura cu esecul inregistrat de partidul sau, la alegerile parlamentare.”Sunt vinovat ca m-am nascut, ca sunt nationalist? Fireste ca am si eu pacatele mele, dar vina nu!”, a declarat C.V.Tudor. Peremistul a adaugat ca-si va mentine planul de a infiinta un post de televiziune, precizand ca cine nu va putea tine pasul cu el, are usa partidului deschisa.
C.V.Tudor s-a declarat foarte ocupat, afirmand ca in urmatoarea perioada va scrie carti si isi va da doctoratul. Despre postul de televizune pe care il va infiinta, liderul PRM a spus ca „va mitralia de dimineata pana seara” prin intermediul acestuia, referindu-se la scena politica romaneasca.
„Voi ramane presedinte al PRM in continuare si voi face un post de televizune. Vor scandal, le voi da scandal!”, a adaugat acesta.
www.agerpres.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • saracii de noi suntem faliti cu asemenea fete politice pacat de noi caci suntem un popor vrednic dar din pacate prevale dupa cum se vede raul si ura si toate lucrurile negative si urate. Dar sa nu uitam de cuvintele spuse de Domnul Iisus Hristos pe acest pamant nu veti avea dreptatea si adevarul caci aceasta lume nu va apartine voi nu sunteti ai lumi ci sunteti in lume.Deci sa nu ne miram de asemenea timpuri ele au fost din totdeauna si vor fi mereu, dar sa nu deznadajduim ci sa avem speranta si credinta in noi le vo trece pe toate doar cu ajutorul bunului Dumnezeu.

Lasă un răspuns