HomeMAGAZINEvenimenteVali Barbulescu, complimente de la Roger Sanchez dupa Liberty Parade 2012

Vali Barbulescu, complimente de la Roger Sanchez dupa Liberty Parade 2012

Radio 21, Official Summer Radio, a organizat LIBERTY PARADE 2012, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 28 iulie, al unsprezecelea an de distracţie fără limite. Peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore. Peste 140.000 de maini au ramas ridicate in aer pana la rasaritul soarelui.

Vali BĂRBULESCU, cel mai cunoscut DJ din România, a fost MC-ul evenimentului şi a avut grijă ca cele 140.000 de mâini sa ramâna în aer pâna în zori de zi.

Bărbulescu a urcat pe scenă înaintea invitaţilor speciali din acest an, Baggi Begovic şi Roger Sanchez. Cel considerat „producătorul producătorilor„, Sanchez, a venit personal sa îi transmită complimentele sale lui Vali.

Dacă muzica sa nu i-a lăsat pe cei peste 70.000 de petrecăreţi de pe Liberty Parade Arena să se odihnească nici măcar un minut, Vali Bărbulescu a reuşit să-şi impresioneze publicul şi altfel: pentru fotografia pe care DJ-ul Radio 21 a făcut-o pentru pagina sa de Facebook, cei 300.000 de megawatti de lumină au făcut ca pe Liberty Parade Arena să fie zi. „Vreau să se vadă şi ultimul party people din ultimul rând”, a anunţat Vali pe scenă!

Este unul dintre acei artişti care ştiu să genereze emoţie în orice moment, iar ediţia 2012 a Liberty Parade nu a fost o excepţie: peste 70.000 de oameni au fost în delir în momentul în BĂRBULESCU a strigat numele fiecarei regiuni din România. O explozie de bucurie, zâmbete, ţipete şi culoare a aparut în public. Momentul emoţionant l-a impresionat pe DJ-ul român.

Alături de Vali BĂRBULESCU au urcat rând pe rând pe scenă Christian Green, DJ Allen & DJ Cristian Kruger, Adrian Eftimie, Liviu Hodor, DJ Andi, Baggi Beggovic, Roger Sanchez, DJ Optick, Vika Jigulina şi Raoul Russu, ei sunt cei care au reuşit să transforme noaptea de 28 iulie, într-un nou LIBERTY PARADE de legendă. Ei sunt cei care te-au făcut să trăieşti, să vibrezi, să dansezi până dimineaţă într-o explozie de energie!

LIBERTY PARADE 2012 a fost transmis live pe RADIO 21 şi MUSIC CHANNEL.

Dupa 16 ore de beat-uri electrizante, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant si plin de enrgie, într-o atmosfera incredibila, LIBERTY PARADE a demonstrat, în al 11-lea an de existenta, ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala în zona muzicii electronice; acesta este spiritul Liberty Parade ce va fi greu de depasit.

Cele mai noi stiri despre Liberty Parade 2012 se pot citi pe www.libertyparade.com si www.radio21.ro.

Un eveniment organizat de RADIO 21 si Music Channel.

BLOGGERi OFICIALI: PITICU (www.piticu.ro), Cosmin Zodila (www.mrcosmin.ro)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns