HomeMAGAZINFilmVampiri sexy in True Blood, in exclusivitate la HBO

Vampiri sexy in True Blood, in exclusivitate la HBO

Noul serial original HBO „True Blood”, ce are ca personaje nişte vampiri cool şi din cale-afară de sexy, s-a lansat vineri seară în Bucureşti într-un local numai bun pentru muzici şi ritualuri „orgiastice”: Hard Rock Café.

Actori, regizori, critici, oameni de film şi jurnalişti au intrat în horă şi au băut cot la cot cu vampirii de pe ecran sânge, grupa A negativ, îmbuteliat în sticle purtând marca „True Blood”.

Ca nişte vajnici urmaşi ai lui Dracula, „brandul” nostru de ţară şi produsul nostru de export, toţi cei prezenţi au sorbit cu pasiune lichidul rubiniu ce avea un gust suspect de vin, provenind probabil de la nişte donatori mai cheflii. Serialul „True Blood”, bazat pe romanele de succes ale scriitoarei Charlaine Harris, este realizat de Alan Ball, creatorul hitului cinematografic „American Beauty” şi al seriei „Sub Pământ SRL”, şi se doreşte a fi, după cum zice Ball în „scrisoarea sa de intenţie” adresată telespectatorilor, „popcorn pentru oamenii inteligenţi”.

O parodie haioasă, uşor cinică, cu umor negru din abundenţă, aşa cum ne-a obiş­nuit regizorul, serialul este însă în realitate o pledoarie pentru tole­ranţă, pentru acceptarea celuilalt oricât de „ciudat” ar părea după standardele impuse de societate.

De altfel, nici vampirii nu mai sunt ceea ce au fost, graţie invenţiei unui savant japonez (desigur), ei mulţumindu-se în zilele noastre cu consumul de sânge sinte­tic (fiind, am putea spune, nişte vampiri ecologişti) şi având, în ciuda hobby-ului de a dormi în sicrie, un suflet tandru şi capabil de iubire. Vampirii care arată nedrept de bine pentru sutele de ani din buletin se dovedesc a fi până la urmă mult mai simpatici decât locuitorii dintr-un mic oraş din Louisiana, unul dintre cele mai conservatoare state din sudul Americii, aprigi apărători ai moralei din Bible Belt.

Serialul s-a bucurat de un mare succes în State, iar actriţa care interpretează rolul principal, Anna Paquin, a câştigat un Glob de Aur pentru prestaţia din acest film. „True Blood” va fi difuzat de HBO România începând din 6 februarie.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns