HomeLIFE STYLEVanghelie si Becali, la un pas de bataie, in direct la b1

Vanghelie si Becali, la un pas de bataie, in direct la b1

Enervat la culme pe afirmatiile din emisiunea ,,Nasul’’ de pe B1 TV ale lui Gigi Becali, primarul Marian Vanghelie s-a napustit spre sediul televiziunii, dornic sa intre in studio. A fost calmat cu greu de moderator. Scandal in toata regula luni seara la postul B1 TV, in culisele emisiunii ,,Nasul’’. Asta dupa ce primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a aparut val-vartej in spatele platoului, dornic sa intre cu orice pret in emisiune alaturi de moderatorul Radu Moraru si de invitatul acestuia, Gigi Becali, cel care-l scosese se pare din sarite. becali-happy1
„Vanghelie a sosit foarte suparat si nervos si a vrut sa intre in direct. La mine, la “Nasul”, am insa o regula: eu decid tot ceea ce se intampla in emisiune. Nimeni nu intra decat cu vorba mea. Am luat o pauza de publicitate, l-am linistit, l-am tinut pe Becali departe, pentru ca nu voiam sa asist la scene de lupte greco-romane.
Cred ca Vanghelie era nervos pe ceea ce spunea Becali despre candidatura in Colegiu. Chiar m-a uimit atata inclestare. Nu va pot spune ce si-au spus. Sunt doi oameni care nu fac parte din Academia Romana, dar totul s-a petrecut intr-un spatiu privat. Gigi Becali si-a dat seama ca risca sa pice intr-o capcana si chiar i-am avertizat bodyguarzii sa nu reactioneze. Vanghelie a fost foarte civilizat, nu a lovit, nici bodyguarzii nu au pus mainile pe el”, a povestit pentru Cotidianul, Radu Moraru.
De altfel, in cadrul emisiunii, patronul Stelei, candidat pentru un scaun de deputat intr-un colegiu din sectorul 5, in Zabrauti, a atacat-o de cateva ori destul de dur pe contracandidata sa de la PSD, Oana Mizil, cea sustinuta de Vanghelie. A facut-o „puicuta de nomenclaturist”, a spus ca nu stie nimic si ca nu are cum sa-i fie contracandidata. Becali l-a atacat apoi si pe Vanghelie, care intre timp incercase sa intre in studio, ironizandu-l pe tema celebrelor sale greseli de exprimare si amenintand ca cei patru bodyguarzi ai sai ii vor face praf pe cei 50 cu care ar fi amenintat edilul ca vine.
Sursa: Cotidianul.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Cine este acest bufon zis becali ?

Lasă un răspuns