Prezentatorul “Pașaportului diplomatic” si al “Jurnalului Extern”, de la Digi 24, a învățat să gătească de la bucătarul personal al ambasadorului Indoneziei
Cu ocazia Zilei naționale a Indoneziei, sărbătorită în cadrul emisiunii „Pașaport diplomatic”, realizatorul și prezentatorul Digi 24, singura televiziune de stiri care emite in format full HD, a fost inițiat în arta culinară a acestei țări.
Bucătarul personal al ambasadorului Indoneziei la București, un chef scolit la cel mai mare institut gastronomic din Indonezia, pe nume Eka, i-a împărtășit gazdei câteva din secretele sale: condimente, arome, amestecuri tradiționale, toate într-o atmosferă exotică. Ce a ieșit în urma „învățăturilor” primite? O rețetă tradițională- tăieței cu legume dar și un delicios desert tipic indonezian.
Ce alte secrete a reușit Balazs Barabas sa mai fure de la bucătarul ambasadorului, ce notă a luat pentru încercarea sa culinara, dar și multe alte lucruri interesante despre această țară extraordinară, puteți afla sâmbătă, ora 18.30, la „Pașaport diplomatic”.