HomeLIFE STYLE''Vedete-n figuri'' intră din nou la apă… numai la Prima!

''Vedete-n figuri'' intră din nou la apă… numai la Prima!

Inca de la prima editie, emisiunea “Vedete-n figuri” s-a bucurat de aprecierea publicului telespectator.

Vedetele invitate sa concureze s-au “contorsionat” pentru a trece prin formele decupate in zidurile de polistiren, fara sa le rupa sau sa cada in piscina cu apa.

Cele cinci probe prin care starurile au trecut in fiecare editie nu au fost deloc usoare, dar miza a fost mare, iar cauza, a meritat orice sacrificiu, chiar si o baie nedorita in piscina. Drept pentru care, fara sa stea prea mult pe ganduri, V.I.P.-urile au raspuns invitatiei de participare si au intrat in competitie.

In fiecare episod, echipa invingatoare a castigat 2500 de Euro, iar la finalul sezonului, sumele adunate in urma competitiilor au fost donate Fundatiilor Sfanta Macrina si Bambini in Emergenza: Centrul Pilot Andreea D’Amato.

Din 8 ianuarie, in fiecare vineri de la ora 20:30, Prima TV va invita sa urmariti cele mai bune momente ale show-ului “Vedete-n figuri”.

In aceasta saptamana, Mihai Bendeac si Naomi vor canta impreuna, Marian Darta isi va “pescui” ochelarii din piscina, surorile Raluca si Denisa de la Bambi vor concura una impotriva celeilalte, Tolea o va arunca pe Dina Marina, cu capul in jos, printr-o figura de polistiren, sub privirile ingrozite ale capitanului Mirela Zeta, Cosmina Pasarin si Tavi Colen vor face cu greu fata zidurilor, la fel si Liliana Fedorca, Costin Marculescu, Rica Raducanu si Betty.

Asadar, daca vreti sa revedeti toate aceste momente, nu pierdeti “Vedete-n figuri”, din 8 ianuarie, in fiecare vineri seara, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

www.primatv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns