Connect with us

Reality Show

Vedetele ,,Asia Express” au dat dovadă de fair-play, cu riscul de a fi eliminate! Show-ul, cifre de top în audienţe!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ediția de aseară a emisiunii ,,Asia Express”, desfășurată în Laos, s-a dovedit a fi o cursă a imprevizibilului în care concurenții au plecat în misiune alături de adversari.

Deși reconfigurarea echipelor i-a bulversat, spiritul de competiție i-a motivat pe fiecare dintre aceștia să lupte alături de noii coechipieri, fără a uita de regulile jocului.

Telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã parcursul echipelor, cea de-a şaptea ediţie a show-ului impunându-se ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 19.8 % cotă de piață.  În minutul de aur, 21.39, aproape două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Pentru că ultima misiune a impus un transport comun către locul de întâlnire pentru trei dintre echipe, cei șase au ajuns la punctul de control împreună. Aici au hotărât să dea dovadă de fair-play și au mers la pas spre check-in împreună, chiar dacă riscau eliminarea. Deși au fost pe punctul de a fi eliminate, pentru Ana și Raluka finalul a fost unul norocos, căci dragonul verde le-a salvat și le-a mai dat o șansă de a rămâne în competiție.

 

Ziua a început cu un test de cultură generală ce a stabilit ordinea în care vor pleca vedetele în cursă. După ce au avut de ghicit lungimea fluviului Mekong, principala apă ce străbate Laosul, concurenții au plecat spre următorul punct de întâlnire, unde s-au confruntat cu cea mai mare provocare de până acum: reconfigurarea echipelor. Formula noilor cupluri nu a fost la alegerea lor, ci impusă de regulile jocului, iar la prima vedere schimbarea nu a părut să fie pe placul tuturor. Lora a făcut echipă cu Vica Blochina, Daniela Crudu cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu a luptat alături de Luminița Popa, Ana Baniciu a intrat în competiție alături de Ionuț Ghenu, iar Raluka s-a bazat pe Dorian Popa. Cei zece au fost nevoiți să stabilească o legătură și o strategie comună cu noul coechipier, toate acestea contracronometru, iar o parte dintre aceștia s-au descurcat surprinzător de bine.

Prima probă în această nouă formulă a fost un test extrem de dificil, care i-a scos pe concurenți din zona de confort încă o dată. Misiunea a impus ca fiecare echipă să găsească următorul indiciu într-un recipient cu pește fermentat, al cărui miros înțepător și puternic a fost foarte greu de suportat. Reacțiile vedetelor au fost de-a dreptul spumoase: dacă Daniela Crudu a fost nevoită să îndeplinească singură proba terifiantă, fără ajutor din partea lui Liviu Vârciu, Ionuț Ghenu s-a văzut nevoit să îi plaseze Anei Baniciu responsabilitatea, convins că nu poate duce la bun sfârșit acest test de foc. Deși au luptat pentru prima oară ca adversari, Dorian Popa și mama sa s-au descurcat extrem de bine, avântându-se să găsească indiciul cât mai repede, pentru a prinde avans spre Proba Amuletei. Deși toți au reușit să îndeplinească această provocare, echipa formată din Lora și Vica, alături de Liviu Vârciu și Daniela au fost cele care au terminat-o pe primele două locuri.

 

Cei patru au intrat în cursa recompensei, unde s-au luptat pentru 1000 de Euro și un avantaj în următoarea etapă. Proba Amuletei a fost un test la rapidității și al forței, la care au antrenat și localnicii din Laos, după ce i-au convins să li se alăture în competiție. Într-o nouă formulă de șase oameni, fiecare echipă a fost nevoită să ia apă din fluviul Mekong printr-un sistem de țevi de bambus și să o toarne într-o fântână, până când dragonul ascuns a ieșit la suprafață: ,,Mi s-a părut simplă proba la prima vedere, dar după ce începuse îmi amorțiseră deja mâinile. Era cald, iar soarele ne bătea în cap, dar eu mi-am dat toata silința… , a mărturisit Daniela. În cele din urmă, Lora și Vica și-au adjudecat această provocare și au surprins prin modul în care au fuzionat în noua formulă.

 

Ultima misiune a zilei a început dis-de-dimineață, motiv pentru care echipele au găsit foarte greu o mașină care să îi ducă spre următorul punct de control, aflat la 100 de kilometri distanță. Ajunși în Thakhek, au avut de ales între trei mijloace de transport, ce prezentau atât avantaje, cât și dezavantaje. Tuk tuk-ul oferea posibilitatea unei echipe să călătorească cu o viteză de 30 de kilometri pe oră, în timp ce mașina de înghețată, ce transporta tot o singură echipă, mergea cu 20 de kilometri pe oră, dar le oferea și un desert vedetelor. Camioneta, cel mai rapid mijloc de transport, conducea ultimele trei echipe către punctul de control cu 50 de kilometri pe oră. La punctul de întâlnire, Lora și Vica au fost primele ajunse, dar regulamentul a impus ca vedetele să pășească pe covorul ,,Asia Express” doar în momentul în care coechipierul era și el prezent.

Pentru că Daniela și Liviu Vârciu au ajuns imediat după Lora și Vica Blochina, prima echipă înregistrată în formulă completă a fost cea a fetelor. Lora și Liviu și-au așteptat partenerii cu sufletul la gură, dar cele trei echipe nu s-au grăbit către punctul de întâlnire. Au decis, în schimb, să pășească pe covor în ordinea ajunsă la camionetă, dând dovadă de corectitudine și solidaritate. Raluka și Ana au fost pe punctul de a fi eliminate, dar dragonul din cutia neagră le-a salvat și le-a mai oferit o șansă de a rămâne în cel mai dur reality show. Cu toate acestea, vor primi un handicap pentru etapa următoare, ce le va îngreuna în fiecare moment. Probele continuă și în seara aceasta la ,,Asia Express, de la ora 20:00 pe Antena 1, când coechipierii se vor reîntâlni în formula inițială pentru a se confrunta cu și mai multe provocări de foc.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 5 martie 2018

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Cine este medicul care a avut grija de sanatatea concurentilor Exatlon Romania

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Il cheama Arturo, e dominican get-beget si a avut grija de sanatatea tuturor concurentilor „Exatlon” Romania, inca de la inceputul competitiei-fenomen difuzata de Kanal D.

Arturo Ruiz Coronel este absolvent de medicina si de 5 ani este dedicat acestui concurs televizat care a facut si face senzatie in tari precum Mexic, Brazilia, Columbia si Romania.

„De 5 ani lucrez pentru Exatlon. Am mai lucrat cu Brazilia si cu Mexic. Romanii m-au surprins foarte tare pentru ca, chiar daca la inceput nu au avut o conditie fizica nemaipomenita, pe parcursul timpului au devenit din ce in ce mai buni. Sunt oameni sanatosi si puternici”, a marturisit Arturo Ruiz Coronel.

De-a lungul competitiei, concurentii au trecut printr-o serie de accidentari, unii dintre ei s-au confruntat cu alergii si a fost nevoie de interventia medicala aproape in permanenta.

In aceasta seara, de la 19:45, in trasmisiune directa din Republica Dominicana, se va alege castigatorul „Exatlon”, prin votul publicului, iar aventura intensa care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga va ajunge la final.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Ionut sau Vladimir? Castigatorul „Exatlon” va fi ales in aceasta seara, in direct, prin votul publicului!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Inimile romanilor au batut aseara la unison cu cele ale concurentilor ramasi in cea mai intensa competitie sportiva televizata din Romania – „Exatlon”.

Cei patru atleti desavarsiti, Ionut Sugacevshi, Alexandru Nedelcu,  Vladimir Draghia si Stefan Floroaica, au oferit aseara publicului cel mai captivant spectacol de pana acum, emotii paroxistice, mai ales ca Razboinicii au fost nevoiti sa lupte unul impotriva celuilalt, frate contra frate. In urma probelor dure de pe trasee, s-au ales cei doi finalisti „Exatlon”: Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia.

Tensiunea la cote greu de suportat, linistea intrerupta doar de respiratiile sacadate ale concurentilor, disperarea din privirile lor in momentele cheie, cand pierdeau periculos puncte si realizau cat de aproape poate fi eliminarea, toate acestea au fost traite la maximum de telespectatorii din intreaga tara.

Fostii concurenti „Exatlon” vor intra si ei in direct, cu Republica Dominicana, in aceasta seara, din studiourile Kanal D

In aceasta seara, Finala „Exatlon” va fi transmisa, in direct, la Kanal D, din Republica Dominicana. In platourile Kanal D se vor afla, in timpul acestei emisii istorice,  concurentii care au revenit in tara, dupa eliminarile succesive de pana acum. Acestia vor intra in direct cu fostii lor coechipieri aflati in Republica  Dominicana, vor depana amintiri si vor raspunde si ei intrebarilor adresate de Cosmin Cernat, ca si cum ar fi in Arena „Exatlon”. Castigatorul „Exatlon” va fi ales astazi, in direct, prin votul publicului!

Tot astazi, dupa ultima editie a reality-ului revolutionar „Exatlon”, va urma o editie cu totul speciala „WOWBiz”, in care fostii concurenti vor dezbate tot ceea ce s-a intamplat in aceasta seara, in live-ul finalei „Exatlon”, dar si intamplari nestiute pana acum din culisele celui mai iubit si intens reality din Romania.

Nu pierdeti un spectacol total si momentul alegerii castigatorului „Exatlon”, prin votul telespectatorilor,  in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

EXATLON: Cine sunt cei patru atleţi rămași în concurs și care este mecanismul eliminărilor din această seară?

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Mâine seară, de la ora 19:45, la Kanal D se va transmite în direct finala celei mai iubite competiții sportive televizate din România, “Exatlon”, cea în care doi concurenți se vor lupta pentru a-și adjudeca marele premiu de 100.000 de Euro.

După 134 de zile în care fiecare dintre concurenții celor două Echipe de la “Exatlon” au dat totul pe traseele dificile, păstrându-și locul în concurs, iată că aseară, chiar înainte de Semifinală ce se va juca în această seară, Roxana a părăsit Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor.

Una dintre premierele ediției “Exatlon” de ieri a fost dată de faptul că cei rămași în concurs, Valdimir Draghia de la Faimoși, și Alex, Ștefan și Roxana, de la Războinici, au jucat individual, echipele din care aceștia făceau parte dizolvându-se. Momente dramatice s-au desfășurat aseară, când cei patru membrii din aceeași echipă au fost nevoiți să concureze unul împotriva celuilalt, pentru imunitate în fața eliminarilor.

“Pentru ca toată lumea să aibă șanse egale, am ales un joc mixt, un joc extrem de interesant. Regula jocului este una foarte simplă: se joacă individual, iar primii trei concurenți care vor ajunge la cinci puncte, devin protejați în fața eliminărilor. Ceilalți doi devin automat nominalizați, și, în urma voturilor voastre, ale celor de acasă, unul dintre ei va părăsi competiția”, a spus Cosmin Cernat, înaintea jocului individual.

Milioane de români au trăit aseară momente unice alături de cei cinci concurenți de la “Exatlon”. Unul dintre meciurile cu o încărcătură emoțională uriașă a fost acela în care Roxana s-a duelat cu Alex, iar finalul jocului i-a creat mari dificultăți concurentei. Roxana nu a reușit să își adjudece niciun punct, din confruntarea cu foștii coechipieri și cu Vladimir Draghia, fata motivându-și eșecul prin faptul că nu a făcut față presiunii psihice de a lupta contra colegilor cu care odinioară făcea echipă. Alături de Roxana, la duelul eliminarilor a intrat și Ștefan, acesta nereușind să își adjudece imunitatea, cu doar trei puncte obţinute din cele cinci necesare.

Cred că nimic nu este întâmplător, atât am putut să lupt în acest concurs alături de colegii mei.  Chiar nu îmi pare rău că nu am câștigat niciun punct, din contră, mă bucur pentru că nu am dezavantajat pe niciunul dintre colegii mei. M-aș fi simțit prost în cazul în care aș fi câștigat un punct și unul dintre ei ar fi ajuns la nominalizări. Cel mai mult, astăzi, mi-au lipsit sfaturilor lor, ei mă învățau de fiecare dată cum să procedez la finalul probelor. Le urez bafta în continuare”, a spus aseară Roxana.

Înainte de Arenă de aseară, concurenții rămași în competiție s-au distrat, au dansat pe ritmuri grecești și au spart ghinionul, la o petrecere grecească la care s-au amuzat prin tradiția elena de a sparge farfurii.

 

Cei doi finaliști vor fi aleși în această seară, în urma jocului individual. Voturile telespectatorilor nu vor fi luate astăzi în considerare

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului “Exatlon”, a făcut aseară marele anunț în care a explicat care va fi mecanismul Semifinalei din  această seară, în urma căruia doi concurenți vor fi eliminați, urmând ca doi finaliști să își dispute mâine seară, de la 19:45, premiul de 100.000 de Euro. Decizia eliminării din Semifinală, în această seară, va fi strict în urma jocului sportiv, și nu în urma voturilor telespectatorilor.

“În Semifinale, voturile telespectatorilor nu vor fi luate în considerare. Veți fi patru, veți juca individual. Din nou, pe două trasee. Fiecare dintre voi veți avea opt puncte. Pentru fiecare înfragere veți pierde un punct. Cine ajunge primul la zero, este eliminat. Apoi, cine ajunge din nou la zero va fi al doilea eliminat. Și vom avea numele celor doi finaliști cu care voi, cei de acasă, vă veți întâlni într-o transmisiune directă, în care vom depăna amintiri și multe imagini emoționante”, a adăugat prezentatorul “Exatlon”.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending