Connect with us

Reality Show

Vedetele ,,Asia Express” au dat dovadă de fair-play, cu riscul de a fi eliminate! Show-ul, cifre de top în audienţe!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Ediția de aseară a emisiunii ,,Asia Express”, desfășurată în Laos, s-a dovedit a fi o cursă a imprevizibilului în care concurenții au plecat în misiune alături de adversari.

Deși reconfigurarea echipelor i-a bulversat, spiritul de competiție i-a motivat pe fiecare dintre aceștia să lupte alături de noii coechipieri, fără a uita de regulile jocului.

Telespectatorii au urmãrit cu sufletul la gurã parcursul echipelor, cea de-a şaptea ediţie a show-ului impunându-se ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 19.8 % cotă de piață.  În minutul de aur, 21.39, aproape două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1!

Pentru că ultima misiune a impus un transport comun către locul de întâlnire pentru trei dintre echipe, cei șase au ajuns la punctul de control împreună. Aici au hotărât să dea dovadă de fair-play și au mers la pas spre check-in împreună, chiar dacă riscau eliminarea. Deși au fost pe punctul de a fi eliminate, pentru Ana și Raluka finalul a fost unul norocos, căci dragonul verde le-a salvat și le-a mai dat o șansă de a rămâne în competiție.

 

Ziua a început cu un test de cultură generală ce a stabilit ordinea în care vor pleca vedetele în cursă. După ce au avut de ghicit lungimea fluviului Mekong, principala apă ce străbate Laosul, concurenții au plecat spre următorul punct de întâlnire, unde s-au confruntat cu cea mai mare provocare de până acum: reconfigurarea echipelor. Formula noilor cupluri nu a fost la alegerea lor, ci impusă de regulile jocului, iar la prima vedere schimbarea nu a părut să fie pe placul tuturor. Lora a făcut echipă cu Vica Blochina, Daniela Crudu cu Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu a luptat alături de Luminița Popa, Ana Baniciu a intrat în competiție alături de Ionuț Ghenu, iar Raluka s-a bazat pe Dorian Popa. Cei zece au fost nevoiți să stabilească o legătură și o strategie comună cu noul coechipier, toate acestea contracronometru, iar o parte dintre aceștia s-au descurcat surprinzător de bine.

Prima probă în această nouă formulă a fost un test extrem de dificil, care i-a scos pe concurenți din zona de confort încă o dată. Misiunea a impus ca fiecare echipă să găsească următorul indiciu într-un recipient cu pește fermentat, al cărui miros înțepător și puternic a fost foarte greu de suportat. Reacțiile vedetelor au fost de-a dreptul spumoase: dacă Daniela Crudu a fost nevoită să îndeplinească singură proba terifiantă, fără ajutor din partea lui Liviu Vârciu, Ionuț Ghenu s-a văzut nevoit să îi plaseze Anei Baniciu responsabilitatea, convins că nu poate duce la bun sfârșit acest test de foc. Deși au luptat pentru prima oară ca adversari, Dorian Popa și mama sa s-au descurcat extrem de bine, avântându-se să găsească indiciul cât mai repede, pentru a prinde avans spre Proba Amuletei. Deși toți au reușit să îndeplinească această provocare, echipa formată din Lora și Vica, alături de Liviu Vârciu și Daniela au fost cele care au terminat-o pe primele două locuri.

 

Cei patru au intrat în cursa recompensei, unde s-au luptat pentru 1000 de Euro și un avantaj în următoarea etapă. Proba Amuletei a fost un test la rapidității și al forței, la care au antrenat și localnicii din Laos, după ce i-au convins să li se alăture în competiție. Într-o nouă formulă de șase oameni, fiecare echipă a fost nevoită să ia apă din fluviul Mekong printr-un sistem de țevi de bambus și să o toarne într-o fântână, până când dragonul ascuns a ieșit la suprafață: ,,Mi s-a părut simplă proba la prima vedere, dar după ce începuse îmi amorțiseră deja mâinile. Era cald, iar soarele ne bătea în cap, dar eu mi-am dat toata silința… , a mărturisit Daniela. În cele din urmă, Lora și Vica și-au adjudecat această provocare și au surprins prin modul în care au fuzionat în noua formulă.

 

Ultima misiune a zilei a început dis-de-dimineață, motiv pentru care echipele au găsit foarte greu o mașină care să îi ducă spre următorul punct de control, aflat la 100 de kilometri distanță. Ajunși în Thakhek, au avut de ales între trei mijloace de transport, ce prezentau atât avantaje, cât și dezavantaje. Tuk tuk-ul oferea posibilitatea unei echipe să călătorească cu o viteză de 30 de kilometri pe oră, în timp ce mașina de înghețată, ce transporta tot o singură echipă, mergea cu 20 de kilometri pe oră, dar le oferea și un desert vedetelor. Camioneta, cel mai rapid mijloc de transport, conducea ultimele trei echipe către punctul de control cu 50 de kilometri pe oră. La punctul de întâlnire, Lora și Vica au fost primele ajunse, dar regulamentul a impus ca vedetele să pășească pe covorul ,,Asia Express” doar în momentul în care coechipierul era și el prezent.

Pentru că Daniela și Liviu Vârciu au ajuns imediat după Lora și Vica Blochina, prima echipă înregistrată în formulă completă a fost cea a fetelor. Lora și Liviu și-au așteptat partenerii cu sufletul la gură, dar cele trei echipe nu s-au grăbit către punctul de întâlnire. Au decis, în schimb, să pășească pe covor în ordinea ajunsă la camionetă, dând dovadă de corectitudine și solidaritate. Raluka și Ana au fost pe punctul de a fi eliminate, dar dragonul din cutia neagră le-a salvat și le-a mai oferit o șansă de a rămâne în cel mai dur reality show. Cu toate acestea, vor primi un handicap pentru etapa următoare, ce le va îngreuna în fiecare moment. Probele continuă și în seara aceasta la ,,Asia Express, de la ora 20:00 pe Antena 1, când coechipierii se vor reîntâlni în formula inițială pentru a se confrunta cu și mai multe provocări de foc.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 5 martie 2018

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Răsturnare de situație la ”Poftiți la Nea Mărin”: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și-au adjudecat prima victorie

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a șasea ediție a reality show-ului de pe Antena 1, ”Poftiți la Nea Mărin”, s-a încheiat cu o răsturnare de situație. Pentru prima dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au depășit profitul obținut de Nea Mărin și echipa sa, motiv pentru care au ocupat primul loc în clasament: ”Nea Mărin a fost șocat, s-a schimbat la față. Noi nu l-am învins pe el, am învins sistemul.”, a afirmat Liviu cu mândrie.

Principalii rivali ai gazdei show-ului au demonstrat că pot coordona cu seriozitate o afacere proprie, motiv pentru care s-au dezlănțuit de fericire alături de Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite” care li s-a alăturat, în momentul în care au auzit verdictul. Nea Mărin a ținut să adauge că oamenii alături de care a luptat în restaurantul lui au fost un ajutor de nădejde, în ciuda faptului că nu au obținut premiul de 2.000 de euro: ”Liviu și Andrei au reușit să facă niște bani și să iasă câștigători, după o lună și ceva. Îmi pare foarte rău că nu am putut să dau premiul echipei mele, pentru că într-adevăr…toți meritau. Dar cel care s-a detașat a fost Nicolai Tand.”.

Un prim câștig al băieților a generat o situație neașteptată, căci Nea Mărin și-a exprimat dorința de a munci în continuare cot la cot alături de rivalii săi: ”Am spus mereu, eu m-aș bucura să faceți și voi bani. Oficial meritați acest premiu. Nu am iubit și nu am respectat un om din afara familiei mele în afară de tine, Liviu. Dacă <<băiatul>> meu a devenit atât de responsabil și a reușit cu <<fratele>> lui să câștige un premiu, nu pot decât să fiu mândru. O spun din suflet, eu nu pot să mint.”. Discursul emoționant al celui care i-a trecut prin cele mai dificile situații în acest reality show l-a înduplecat pe Liviu, care nu s-a așteptat ca Nea Mărin să lase garda jos: ”A făcut o introducere foarte frumoasă și sentimentală, mai aveam puțin și mă bufnea plânsul. Mi-a reamintit ce înseamnă prietenia noastră și că eu fac parte din familia lui, chiar dacă nu avem același sânge. La orice oră aș pune mâna pe telefon, sunt convins că Nea Mărin va fi alături de mine.”.

După o ediție care a marcat două premiere, atât câștigul lui Liviu și Andrei, cât și ”tratatul de pace” dintre cele două tabere rivale, reality show-ul ”Poftiți la Nea Mărin” continuă și săptămâna viitoare pe Antena 1, luni și marți de la ora 20:00. Alte vedete vor intra într-o competiție plină de umor și situații neprevăzute, iar sarcinile care îi vor scoate din zona de confort vor face, ca de obicei, deliciul celor din fața micilor ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Daniela Crudu, bagaj-record în ”Ultimul Trib”, în Madagascar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Drumul de peste 11.000 de kilometri până în Madagascar nu a speriat-o pe Daniela Crudu, care și-a dorit să își asigure o viață ușoară în Ultimul Trib cu orice sacrificiu.

Simpatica brunetă a plecat de acasă cu un bagaj de nici mai mult, nici mai puțin, decât 34 de kilograme, absolut necesare pentru Daniela Crudu. ”Am crème de față, de corp, mască de păr, de față, geluri de duș, crème cu sclipici, și multe haine. Cine știe, poate o să îmi placă Madagascarul și o să vreau să rămân și în vacanță la finalul competiției”, a spus Daniela. Dacă efortul său a fost încununat cu succes și dacă membra echipei vedetelor a avut voie să își păstreze toate obiectele ”esențiale”, telespectatorii vor putea afla în curând, în emisiunea ”Ultimul Trib”, la Antena 1.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Madagascar le-a pregătit concurenților de la „Ultimul Trib” cele mai provocatoare concursuri

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Jocurile pregătite pentru cei 21 de concurenți curajoși înscriși în Ultimul Trib” nu sunt o provocare doar pentru toate calitățile lor, ci și pentru echipa dedicată care le concepe și care încearcă să îi surprindă de fiecare dată cu noi sarcini, din ce în ce mai dificile.

O echipă formată din 40 de persoane de pe mai multe continente lucrează zilnic contra-cronometru pentru a pregăti jocurile extrem de solicitante de al căror rezultat depinde soarta fiecărui trib din Madagascar. De la decor sau steaguri și până la fiecare element necesar jocurilor, toate acestea sunt făcute manual în fiecare locație într-un timp record, astfel că nici un joc nu seamănă cu altul, iar orice încercare a concurenților de a-și crea o strategie este îngreunată.

Astfel, membrii echipei construiesc pontoane plutitoare din lemn, împletesc funii sau decupează decorațiuni din bambus, țes perne sau construiesc care, totul folosind resurse locale. La final, un pictor din echipă decorează totul cu însemne cu specific malgaș. Pentru ca totul să fie posibil, a fost nevoie de peste 2.000 de stâlpi de lemn lungi de patru metri și cu diferite grosimi, de peste 600 de stâlpi de bambus, 1.200 de bucăți de placaj de lemn și peste 100.000 de cuie și șuruburi pentru a fixa totul la un loc.

„Jocurile sunt foarte grele, foarte dure, implicã atât efort fizic, cât şi un psihic foarte puternic. Concurenţii au nevoie de concentrare maximã, iar asta nu e tocmai uşor, mai ales cã unii dorm într-un sat malgaş, care nu are nici mãcar curent electric, alţii pe o plajã pustie…”, declarã Octavian Strunilã, prezentatorul show-ului.

Rezultatul va putea fi văzut, în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În ciuda personalităților complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să își dovedească puterea de a rezista sub impactul șocului cultural, dar și sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceștia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât și pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-și dezvălui adevărata față și fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat.

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Cei șapte sportivi își vor măsura puterile cu tribul format din vedete și cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending