HomeALL MEDIAVedetele au cantat si au donat bani pentru Tudorel Popa de la „Romanii au talent”. Maruta si-a scos la licitatie pantalonii si cureaua

Vedetele au cantat si au donat bani pentru Tudorel Popa de la „Romanii au talent”. Maruta si-a scos la licitatie pantalonii si cureaua

Miercuri, 6 martie, zeci de artisti au urcat pe scena din Princess Club, in scop caritabil, pentru a-l ajuta pe Tudorel Popa, fostul concurent de la „Romanii au talent”. In cadrul evenimentului „Sa trecem la treaba”, Clejanii, Connect-R, Fly Project, Deep Central, Stefan Stan, Zero, Red Blonde au cantat si au facut show pe scena din Princess intr-un mega concert.

Evenimentul a fost realizat si prezentat de Catalin Maruta, care a stat pe scena pana dimineata, pentru ca urna pusa la dispozitie de organizatori sa devina cat mai plina, suma fiindu-i donata lui Tudorel.

Mai multe vedete au donat si ele bani pentru tanar. Andreea Mantea si Stefan Stan au donat 1.000 de lei, Catalin Maruta si-a scos pantalonii si cureaua la licitatie, in timp ce un grup de tineri a oferit 600 de euro pentru un cocktail preparat special.

Tudorel Popa a fost concurent la emisiunea „Romanii au talent”. Tanarul s-a nascut intr-o familia sarca, iar la varsta de 7 ani a ramas orfan de tata. La scurt timp, mama sa l-a lasat la orfelinat, unde a avut o viata grea. Ulterior, el a lucrat ca gunoier si desi a trecut la randul lui prin mari probleme incearca sa ii ajute cum poate pe copiii orfani.

Dupa ce au vazut povestea lui impresionanta, mai multe vedete au sarit in ajutorul lui, iar acum, printr-un concert, mai multi artisti au dorit sa ii faca viata mai usoara.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns