HomeLIFE STYLEVedetele care pleaca de la Pro TV se umplu de bani

Vedetele care pleaca de la Pro TV se umplu de bani

De la plecarea din trustul Pro, Teo Trandafir, Vacanta Mare, Dragos Mostenescu, Emil Mitrache, Florin Calinescu si Mihaela Tatu nu au avut audiente stralucite, dar au facut bani frumosi.

Teo Trandafir este cel mai bun exemplu pentru declinul inregistrat de vedetele care au plecat de la Pro TV catre alte destinatii media, scrie Cotidianul.vacanta-mre
A acceptat postul de director general al televiziunii Romantica cu o prima de instalare de 600.000 de euro si un salariu lunar de 40.000 de euro. Dupa cateva luni a ajuns si aici la concluzia ca nu are parte de vizibilitatea dorita si a trecut la negocieri cu alte posturi de televiziune.

A refuzat o oferta din partea Antena 1 si a acceptat oferta celor de la Prima TV. Aici, surse din interiorul postului sustin ca Teo Trandafir si echipa ei au incasat in jur de 4.000.000 de euro.
Momentan una din marile vedete ale Pro TV-ului a ajuns sa fie dupa propriile-i declaratii „prima victima a crizei economice”.
„Vacanta Mare” a parasit Pro Tv la 1 ianuarie 2007 pentru o prima de instalare de 300.000 de euro si un salariu mult mai mare la postul Kanal D. Audientele au continuat sa mearga in jos.
Emil Mitrache si Dragos Mostenescu impreuna cu scenaristii de „La Bloc” s-au transformat in „Gasca” trustului Dogan. Pentru sume de la 8.000.000 de euro pe an, mutarea a fost foarte binevenita.

Mihaela Tatu a devenit aproape anonima dupa plecarea de la „De trei ori femeie” in bratele celor de la Antena 2 ca realizatoare a emisiunii „Celebri sau nu”.

Sursa: Cotidianul.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns