HomeALL MEDIAVedetele de top din Romania nu vor sa rateze concertul lui LMFAO

Vedetele de top din Romania nu vor sa rateze concertul lui LMFAO

Desi mai este o saptamana pana la show-ului programat pe 4 octombrie la Arenele Romane, cererea de bilete este una spectaculoasa, iar la evenimentul avand drept cap de afis LMFAO – Red Foo &Party Rock Crew si au anuntat déjà participarea o serie de vedete cunoscute din Romania. Mihai Morar, Adrian Cristea, Dj Wanda, Dani Olaroiu sunt doar cateva din numele cunoscute care nu vor sa rateze show-ul de exceptie promis de americani.

LMFAO a luat nastere in anul 2006 si a lansat primul album in 2009. “Noi suntem designeri de muzica”, asa a caracterizat pe scurt Redfoo, succesul show-ului lor. Albumul LMFAO – Party Rock – a produs 4 hituri faimoase, “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,”and “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno precum si Premiile Grammy.

Sunt deja renumite performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume , alaturi de artisti de talie internationala printre care se numara David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012) . LMFAO este recunoscuta pentru piesele lor pline de energie, iar show-urile live sunt adevarate explozii de bucurie. Pe 4 octombrie, Bucurestiul va fi gazda celei mai colorate petreceri a anului. Show-ul eveniment va avea lor la Arenele Romane, acolo unde fanii LMFAO vor putea fredona live hit-uri ca “I’m sexy & I know it” , “Shots” ,“Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking”. Pretul biletelor este de 120 ron (varianta regular), 150 (front stage) si 500 ron (VIP king suite terasa).

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns