HomeTELEVIZIUNECampanie TVVedetele Digi 24 au avut parte de filmari in ploaie, pe varf de munte, in locatii de poveste (galerie foto)

Vedetele Digi 24 au avut parte de filmari in ploaie, pe varf de munte, in locatii de poveste (galerie foto)

Zi de zi agitația și stresul ne fac să devenim insensibili la frumusețile din jurul nostru. Digi24 își invită, începând din 16 septembrie, de la ora 18.30, telespectatorii să redevina turiși acasă, în propria țară, să descopere o altă natură a țării lor, să afle totul despre cum afectează braconajul populația de urși sau pe cea de sturioni din România.

Într-o campanie fără precedent Digi24 propune o reîntoarcere la rădăcini, la locurile și oamenii frumoși care ne înconjoară.

Timp de o lună vedetele Digi24 au filmat în locații de poveste din România pentru promovarea campaniei “România|Din Interior”. De pe vârful muntelui, până la malul râului, de pe Transfăgărășan până pe canalele Deltei Dunării, Sanda Nicola, Adriana Muraru, Luca Niculescu, Liana Alexandru, Cosmin Prelipceanu, Izabela Pănescu, Laura Teodoru, Laurențiu Rădulescu, Balazs Barabas și multe alte vedete Digi24 au descoperit o altă natură a țării lor. „Au fost cele mai frumoase filmări la care am luat parte. Obișnuită ca astfel de lucruri să mi se întâmple în studiouri, ieșirea în locuri atât de frumoase a fost fantastică. Au o energie locurile astea, care te face să uiți de orice oboseală sau neplăcere”, spune Adriana Muraru, prezentatoarea Jurnalului de la ora 19.00 de la Digi24.

Laura Teodoru a filmat în ploaie, pe marginea unui râu, dar frumusețtea locului a făcut-o să uite de stropii grei. „Era un domn care ne privea cum filmăm de sub o umbrelă și când am văzut că plouă din ce în ce mai tare l-am rugat sa mi-o împrumute. Era așa fericit că ajută la filmări încât nu a stat pe gânduri nici măcar o secundă”, spune amuzată prezentatoarea știrilor sportive de la Digi24.

Pe Liana Alexandru filmările la campania “România|Din Interior” au făcut-o să se transforme într-un fotograf pasionat. „Am fost într-un colt de rai, lângă Bran, chiar la intrare în Rezervația Piatra Craiului. Locul ales era atât de seducător, încât nu de puține ori am fost nevoiți să reluăm cadrele pentru că în ele apăreau exploratori de ocazie, turiști fascinați și ei de frumusețea rezervației… Îmi propusesem ca după filmări să mă retrag să mă odihnesc, dar n-am rezistat și am rămas până seara târziu, aproape de plecare, să fac fotografii.”

Prin definiție Luca Niculescu, realizatorul emisiunii  „24 într-o oră” de la Digi24  se declară un citadin convins. Cele câteva ore petrecute în sânul naturii l-au făcut să-și schimbe părerea.„Am avut toate avantajele si dezavantajele filmatului in exterior– adica am gasit acel loc minunat, dar a trebuit sa reluam filmarea de multe ori pentru ca fie ti se aseza o libelula pe mana, fie broastele oracaiau prea tare, fie trecea o pasare prea aproape. Am avut insa parte de o echipa de filmare simpatica si profesionista, care nu a fost deranjata de prea desele intreruperi si reluari, unele din cauza prezentatorului care, distras de frumusetea peisajului si toropit de căldură, mai uita textul.”

Duminică,16 septembrie, de la 18.30, în cadrul emisiunii „Din interior” debutează campania “România|Din Interior”. Campania marca Digi24 este rezultatul muncii unei echipe de jurnaliști pasionați de profesia lor. “Sunt în toată România oameni care își fac treaba, în cel mai profesionist mod cu putință și fără să ceară aplauze. Acești oameni sunt cei pe care noi îi considerăm curajoși, tocmai pentru decența de a fi normali și de a nu ieși în evidență cu orice preț. Ei merită mai mult și este nevoie ca țara în care trăiesc să le ofere toate condițiile. Prin campania România Din|interior încercam să arătăm că se poate și altfel, dacă știi să îți faci treaba bine și să te gândești și la cei din jur. Pentru campania România Din|interior am lucrat alături de trei dintre cei mai pasionați reporteri pe care îi cunosc: Monica Tănase, Ionela Gavriliu si Cătălin Deacu”, spune Cristina Cileacu, producătorul campaniei.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns