Connect with us

ALL MEDIA

Vedetele Digi24 au fost personaje principale într-o sedință foto inedită

Published

on

Luni, 6 august, de la ora 19.00, se lansează Digi24 Oradea, singura stație locală care emite full HD în Nord-Vestul României. Vedetele Digi24 au dorit să își arate susținerea față de colegii de la Oradea așa că au luat parte la o ședință foto inedită.

Izabela Pănescu, Alice Iacobescu, Laura Teodoru, Ioana Țigănilă, Mircea Ivan și Balazs Barabas s-au amuzat în fața aparatului foto. “Eu sunt începătoare în acest „domeniu” al ședintelor foto, așa că a fost tare amuzant să „împing” sau să „arăt” o literă care practic nu era lângă mine. În același timp m-am simțit onorată să prezint prima literă care formează numele orașului Oradea.

Sper să fie cu noroc și colegii noștri de la Digi24 Oradea să fie primii în tot ce își propun! Nici nu au cum altfel, mai ales că au în grilă o multțime de emisiuni interesante. De-abia aștept, de exemplu, să văd emisiunea „Turist acasă”, pentru că ador poveștile nespuse ale unui loc”, mărturisește Izabela Pănescu, prezentatoarea emisiunii „Tinerețe fără bătrânețe”.

Laura Teodoru și Mircea Ivan, colegi la pupitrul Știrilor sportive de la Digi24, au și ei un mesaj de susținere pentru colegii de la Oradea. „Îmi amintesc emoțiile pe care le-am avut în prima zi, la lansare și sunt sigură că și la ei este la fel. Le țin pumnii și sunt convinsă că vor fi cei mai buni”, spune Laura Teodoru.”Și ca vor avea cele mai tari emisiuni, cea sportivă, „Divizia Locală” este doar una dintre ele”, adaugă Mircea Ivan.

Ioana Țigănilă, prezentatoarea Jurnalelor de știri din week-end la Digi24 are și un sfat. „ După ședința foto i-am sunat pe colegii de la Oradea și le-am spus că suntem alături de ei.”

Luni, 6 august, de la ora 19.00, Digi 24 Oradea își începe emisia cu un Jurnal de știri prezentat de Yvette Mîrza. Noua grila de programe va cuprinde sapte jurnale de stiri in direct. La orele 6:30, 7:30, 8:30 și 13.00, știrile vor fi prezentate de Yvette Mîrza. Iar jurnalele de la 16.30, 18.30, 21.00 și 22.00 vor fi prezentate de Oana Mudura.

Digi24 Oradea va difuza și 4 emisiuni difuzate în format full HD. Bogdan Băcilă este, de luni până vineri, de la ora 09.00, moderatorul emisiunii “Recrutat în Crișana”, un talk show care vorbește despre piața muncii din Bihor
„Vocile Bihorului”, talk-show-ul realizat de Octavian Haragos, de luni până vineri, de la ora 19.00, este o emisiune care prezintă situaţii, evenimente şi fenomene în adevărata lor desfăşurare.

Și sportul are locul lui în grila Digi24. Nicolae Mihalcea joacă, în fiecare luni, de la ora 20.00, în “Divizia locala”. Iar Ana Maria Georgescu își face debutul la Digi24 Oradea cu emisiunea “Turist acasa”, difuzata in fiecare marti, de la ora 20.00.

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending