HomeMAGAZINFilmVedetele din “Sex and the City 2” fac Pastele la Pro Cinema (galerie foto)

Vedetele din “Sex and the City 2” fac Pastele la Pro Cinema (galerie foto)

Asteptat cu nerabdare de amatoarele de intrigi amoroase, shopping si tinute extravagante, filmul “Sex and the City 2” este deja considerat unul dintre succesele sigure ale anului. Dar pina la premiera filmului in Romania, care va avea loc in luna iunie, fanii se pot intilni cu vedetele din “Sex and the City 2”, chiar in ziua de Paste, de la ora 15:30, la “Lumea Pro Cinema”.

Interviuri cu Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davies si Cynthia Nixon vor putea fi urmarite in editia de Paste a emisiunii “Lumea Pro Cinema”, iar vedetele vor dezvalui detalii despre noua productie. Aceasta intre anumite limite insa, pentru ca, cel putin pina in acest moment, starurile au pastrat discretie in ceea ce priveste scenariul jurnalistii au aflat insa ca cele patru personaje au ceva probleme in cariera, din pricina crizei economice si nici cu amorul nu stau pe roze. Carrie si Mr Big se muta la Londra, iar experienta le pune relatia la-ncercare.

De aceasta data, povestea este plasata in decoruri ceva mai exotice, iar personajele ajung chiar si  in desertul Sahara . In film mai apar si vedete ca Penelope Cruz, Mariah Carey , Liza Minelli si Miley Cyrus, pe care spectatorii din Romania le pot admira pe marile ecrane din Romania incepind cu data de 4 iunie.

Julia Roberts va fi si ea de Paste la Pro Cinema pentru a vorbi despre filmul “Maninca, roaga-te, iubeste”, care va avea premiera mondiala in luna august.

Ben Stiller, care va vorbi despre comedia “Greenberg”, Bruce Willis, prezent de aceasta data nu intr-un film de actiune, ci intr-o comedie, “Cop Out”, dar si o actrita cu greutate, Kirstie Alley, vor veni cu totii in editia de Paste a emisiunii “Lumea Pro Cinema”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns