HomeALL MEDIAVedetele fac coada la Ambasad’Or-ul brunch-urilor (galerie foto)

Vedetele fac coada la Ambasad’Or-ul brunch-urilor (galerie foto)

În ultima vreme brunch-ul a luat amploare inclusiv pe plaiurile mioritice, și dacă nu avem alte evenimente mondene, unde e mai fițos să îți petreci timpul duminica, daca nu la Sunday Brunch.

Nicușor Stan, proprietarul Complexului Ambasad’Or Otopeni, ne declară, în exclusivitate pentru Radar de Media că are clienți din toate categorile sociale la dejunul târziu organizat în fiecare duminică, dar mai ales din rândul persoanelor publice, deoarece, spune dânsul: „le punem la dispoziție un meniu variat, bogat în alimente cu care își pot menține silueta și este locul ideal pentru socializare”.

Am fost și noi la brunch și putem spune că domnul citat mai sus are într-adevăr dreptate. În afară de spațiul cald și primitor și mâncarea delicioasă, am cules subiecte de la vedetele prezente cât pentru toata săptămâna. Multumim celor care s-au gândit sa aduca acest concept și în Romania.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns