HomeLIFE STYLEVedetele îţi spun pentru ultima oară în acest an "Serviţi, vă rog!"

Vedetele îţi spun pentru ultima oară în acest an "Serviţi, vă rog!"

Dupa ce toata vara vedetele au iesit la pensiune si au cucerit telespectatorii cu talentele lor de gazde, Pro Tv difuzeaza vineri, 2 octombrie si sambata, 3 octombrie, de la 20.30, ultimele doua editii ale emisiunii „Serviti, va rog!”.

De aceasta data, cei care vor incerca sa fie gazde perfecte si sa-si demonstreze indemanarea, talentul gastronomic si ospitalitatea la pensiunea lui Nea Marin vor fi Magda Palimariu, care prezinta Vremea la Pro Tv, Tania Budi, Piticu’ de la SIMPLU si Liviu Varciu, din serialul “State de Romania” difuzat de Pro Tv.

Nici din ultima poveste a emisiunii “Serviti, va rog!” nu vor lipsi peripetiile, protagonistii facand tot posibilul pentru a-i  impresiona atat pe clientii pensiunii, cat si pe telespectatorii Pro TV, care toata vara au fost fideli si au urmarit in numar mare “prestatiile” vedetelor in fiecare vineri si sambata seara de la 20.30.

Astfel, dupa aproape 50 de vedete care au jucat in aceasta vara rolul de gazda la pensiunea lui Nea Marin, Magda, Tania, Piticu’ si Liviu vor incheia aventura verii la Pro TV vineri si sambata de la 20.30. Cei patru vor munci din greu sa curete camerele, sa gateasca mancaruri care mai de care mai alese, sa ingrijeasca animalele din gospodarie, dar si sa duca la bun sfarsit alte sarcini date de Nea Marin. Acestea vor fi cu atat mai speciale si mai tensionate, iar peripetiile mai pline de farmec, tocmai pentru ca vor fi ultimele din acest an.

Pentru cei 4 protagonisti din ultima editie a emisiunii “Serviti, va rog!” misiunea este cu atat mai grea cu cat, nu trebuie doar sa-i rasfete pe clienti si sa le ofere cele mai bune conditii pentru o vacanta de neuitat, dar vor trebui sa lase pensiunea curata dupa plecarea acestora pentru a lase o impresie buna si adevaratilor proprietari care se vor intoarce acasa, la meseria lor, dupa 13 saptamani in care si-au imprumutat statutul de gazda unor vedete.

Astfel, dupa ce toata vara vedetele s-au perindat prin ograda de la „Serviti, va rog”  Magda, Tania, Piticu’ si Liviu au dificila misiune de a inchide usa pensiunii pentru anul acesta, sambata si duminica de la 20.30, la Pro TV.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns