HomeLIFE STYLEVedetele Prima TV va spun in premiera ''WE LOVE TO ENTERTAIN YOU''

Vedetele Prima TV va spun in premiera ''WE LOVE TO ENTERTAIN YOU''

Ca preambul al campaniei „We Love To Entertain You”, Prima TV a lansat pe 14 septembrie 2008 sloganul „WE LOVE”, care inseamna bucuria de a-i face fericiti pe ceilalti, bucuria de a fi alaturi de prieteni si de familie.
Un studiu realizat in luna august a acestui an, a aratat ca, din punctul de vedere al telespectatorilor, Prima TV detine teritoriul marcat de ideea de DINAMISM, ENERGIE, TINERETE, DISTRACTIE, JOVIALITATE, SOCIABILITATE si PRIETENIE.

primatv_logo
Cu multe vedete atractive si emisiuni consacrate, care se adreseaza tuturor telespectatorilor lipsiti de prejudecati, indiferent de gradul de educatie si de venit, Prima TV este recunoscuta ca fiind numarul 1 in divertismentul inteligent. Asociata proiectiv cu imaginea unei persoane tinere, vesele, dinamice, nonconformiste, sociabile, comunicative si ambitioase, Prima TV este identificata cu sintagma „Iubeste si Traieste Clipa”.

„WE LOVE TO ENTERTAIN YOU” este de fapt ratiunea Prima TV, aceea de a oferi cu bucurie telespectatorilor sai, divertisment de cea mai buna calitate.
Prin aceasta campanie, Prima TV se aliniaza Grupului ProSiebenSat1, care a dezvoltat-o inca din 2003, castigand numeroase premii internationale.
Pe 26 noiembrie, vedetele postului vor spune in cor publicului din Romania „We Love to Entertain You”, intr-o editie speciala a „Cronicii Carcotasilor”. Starurile Prima TV vor interpreta impreuna, in premiera, din platoul „Cronicii”, imnul campaniei.
Nu ratati „Cronica Carcotasilor”, pe 26 noiembrie, de la ora 19:30, numai la Prima TV!

www.primatv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns