HomeLIFE STYLEVedetele Prima TV va spun ''We Love to Entertain You'' in ipostaze inedite!

Vedetele Prima TV va spun ''We Love to Entertain You'' in ipostaze inedite!

Distractia continua la Prima TV! Lansata pe 26 noiembrie 2008 cu sloganul „WE LOVE TO ENTERTAIN YOU”, campania de imagine Prima TV marcheaza o noua etapa.vedete-prima

Din 16 ianuarie, vedetele de la Prima TV pot fi vazute in ipostaze inedite, in noile ID-uri ale postului. Cele doua Bebeluse ale „Cronicii Carcotasilor” vor fi mai provocatoare ca niciodata, iar Ernest ii va demasca pe cei care „tradeaza” spiritul petrecerii.

In asentiment cu starurile postului, nici VIP-urile autohtone nu au ratat sansa de a spune pentru prima oara publicului din Romania, prin intermediul Prima TV, „We Love to Entertain You”.

Din punct de vedere al telespectatorilor, Prima TV detine teritoriul marcat de ideea de DINAMISM, ENERGIE, TINERETE, DISTRACTIE, SOCIABILITATE si PRIETENIE. Cu multe vedete atractive si emisiuni consacrate, care se adreseaza tuturor telespectatorilor lipsiti de prejudecati, Prima TV este recunoscuta ca fiind numarul 1 in divertismentul inteligent.
De fapt, aceasta este ratiunea Prima TV, de a oferi cu bucurie telespectatorilor sai divertisment de cea mai buna calitate, iar campania „WE LOVE TO ENTERTAIN YOU” i se potriveste perfect.

Astfel, Prima TV se aliniaza Grupului ProSiebenSat1, care a lansat aceasta campanie inca din 2003, castigand numeroase premii internationale.
Desi beneficiaza de resursele prestigiosului grup pan-european din care face parte, Prima TV se distinge prin creativitatea echipei sale, aducand un plus de originalitate mesajului „We Love to Entertain You”, cu scenarii inedite, special realizate pentru publicul din Romania.

Campania este in derulare, iar Prima TV va continua sa isi surprinda telespectatorii prin nonconformism si inovatie, prezentandu-si vedetele in ipostaze mai indraznete ca niciodata. Urmariti Prima TV si distrati-va impreuna cu noi!

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns