HomeTELEVIZIUNEPremieră TVGALERIE FOTO: Vedetele PRO TV joacă în Marea petrecere naţională în Las Fierbinţi!

GALERIE FOTO: Vedetele PRO TV joacă în Marea petrecere naţională în Las Fierbinţi!

Marea petrecere naţională se vede în seara aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV! De ziua României şi ziua Pro TV, primarul din Las Fierbinţi a hotărât să dea o petrecere de zile mari în barul lui Bobiţă, iar locuitorii celebrei localităţi le-au trimis scrisori vedetelor Pro TV pentru a le invita să fie alături de ei în această zi importantă.

Pentru acest eveniment, unic în sat, fierbinţenii şi-au scos hainele de sărbătoare de la naftalină, s-au pregătit cum au ştiut mai bine, au aranjat mesele, au încălzit terasa, au umplut platourile cu mâncare şi au pus sarmalele şi ciolanul afumat pe foc. Totul pentru a face impresie bună şi a-şi promova localitatea cum se cuvine.

 

Nici invitaţii nu s-au lăsat mai prejos, şi-au adaptat ţinutele pentru evenimentul special, au fost punctuali, dar unii dintre ei au întâmpinat şi probleme în drum spre barul lui Bobiţă. Smiley şi Pavel s-au rătăcit, însă în cale le-a ieşit Raţă cu taxiul, care, în loc să-i ajute, i-a luat la ceartă. De ce şi cum s-a încheiat disputa dintre ei, vedem în seara aceasta, la 20:30, numai la Pro TV!

Ajunse la Marea petrecere naţională, vedetele Pro TV au început să se împrietenească cu fierbinţenii, iar Loredana, Andra, Smiley şi Mihai Mărgineanu au întreţinut atmosfera cu melodii din folclorul românesc şi cu piese din repertoriul personal şi au reuşit să ridice invitaţii de la mese, să se bucure de petrecere şi să încingă hore săltărețe. Celentano a avut o discuţie interesantă cu Andreea Esca, Cabral a dansat cu Ardiles şi Firicel, Cove a schimbat câteva impresii despre carieră cu Dalida, iar Giani a avut o problemă cu teiul care i-a fost tăiat de Boboţă şi a apelat cu încredere la Paula Herlo, Alex Dima şi Cosmin Savu de la România, te iubesc!. Şi, pentru că de la nicio petrecere tradiţională nu lipseşte mâncarea, juraţii MasterChef au fost pe fază şi au testat atent sarmalele gătite de femeile din sat.

 

Dintre toţi locuitorii din Fierbinţi, Dorel pare cel mai câştigat. El a compus o melodie pe care a decis să i-o vândă lui Marius Moga, pentru a o transforma în hit şi a se umple de bani. Marius a acceptat provocarea şi a cântat melodia împreună cu Robert Toma pe scena amplasată pe terasa barului lui Bobiţă.

Astăzi, 1 decembrie, de la 20:30, numai la Pro TV, românii vor urmări un program de zile mari şi vor trăi o seară de neuitat alături de simpaticele personaje din Las Fierbinţi şi de vedetele Pro TV, se vor bucura de muzică bună, foarte mult umor şi se vor distra la Marea petrecere naţională, numai la Pro TV!

 

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns