Connect with us

Premieră TV

GALERIE FOTO: Vedetele PRO TV joacă în Marea petrecere naţională în Las Fierbinţi!

Published

on

Marea petrecere naţională se vede în seara aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV! De ziua României şi ziua Pro TV, primarul din Las Fierbinţi a hotărât să dea o petrecere de zile mari în barul lui Bobiţă, iar locuitorii celebrei localităţi le-au trimis scrisori vedetelor Pro TV pentru a le invita să fie alături de ei în această zi importantă.

Pentru acest eveniment, unic în sat, fierbinţenii şi-au scos hainele de sărbătoare de la naftalină, s-au pregătit cum au ştiut mai bine, au aranjat mesele, au încălzit terasa, au umplut platourile cu mâncare şi au pus sarmalele şi ciolanul afumat pe foc. Totul pentru a face impresie bună şi a-şi promova localitatea cum se cuvine.

 

Nici invitaţii nu s-au lăsat mai prejos, şi-au adaptat ţinutele pentru evenimentul special, au fost punctuali, dar unii dintre ei au întâmpinat şi probleme în drum spre barul lui Bobiţă. Smiley şi Pavel s-au rătăcit, însă în cale le-a ieşit Raţă cu taxiul, care, în loc să-i ajute, i-a luat la ceartă. De ce şi cum s-a încheiat disputa dintre ei, vedem în seara aceasta, la 20:30, numai la Pro TV!

Ajunse la Marea petrecere naţională, vedetele Pro TV au început să se împrietenească cu fierbinţenii, iar Loredana, Andra, Smiley şi Mihai Mărgineanu au întreţinut atmosfera cu melodii din folclorul românesc şi cu piese din repertoriul personal şi au reuşit să ridice invitaţii de la mese, să se bucure de petrecere şi să încingă hore săltărețe. Celentano a avut o discuţie interesantă cu Andreea Esca, Cabral a dansat cu Ardiles şi Firicel, Cove a schimbat câteva impresii despre carieră cu Dalida, iar Giani a avut o problemă cu teiul care i-a fost tăiat de Boboţă şi a apelat cu încredere la Paula Herlo, Alex Dima şi Cosmin Savu de la România, te iubesc!. Şi, pentru că de la nicio petrecere tradiţională nu lipseşte mâncarea, juraţii MasterChef au fost pe fază şi au testat atent sarmalele gătite de femeile din sat.

 

Dintre toţi locuitorii din Fierbinţi, Dorel pare cel mai câştigat. El a compus o melodie pe care a decis să i-o vândă lui Marius Moga, pentru a o transforma în hit şi a se umple de bani. Marius a acceptat provocarea şi a cântat melodia împreună cu Robert Toma pe scena amplasată pe terasa barului lui Bobiţă.

Astăzi, 1 decembrie, de la 20:30, numai la Pro TV, românii vor urmări un program de zile mari şi vor trăi o seară de neuitat alături de simpaticele personaje din Las Fierbinţi şi de vedetele Pro TV, se vor bucura de muzică bună, foarte mult umor şi se vor distra la Marea petrecere naţională, numai la Pro TV!

 

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Premieră TV

Noua emisiune a Mirelei Vaida de la Antena 1 are premiera – ”Totul pentru dragoste”

Mirela Vaida: ”Sunt poveşti reale şi des întâlnite în viaţa de zi cu zi”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Îndrăgita prezentatoare tv Mirela Vaida revine pe micile ecrane începând de luni, 26 februarie, de la ora 14.00, când îi va întâmpina pe telespectatori din platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”.

Mirela Vaida va fi zilnic, în direct, de luni pânã vineri, între orele 14.00-16.00, unde va afla cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

„“Totul pentru dragoste” este o emisiune care vorbeşte despre dragoste… în toate felurile, cu toate aspectele ei. De la etapele vieţii unui om, la dramele pe care acesta ajunge sã le trãiascã, la povestea de viaţã a acestuia, fie cã vorbim de una de succes sau de momente grele prin care a trecut.  La “Totul pentru dragoste” sunt poveşti cât se poate de reale şi de des întâlnite în viaţa de zi cu zi. Sunt oameni care ne scriu, care ne sunã ca sã îşi spunã povestea, dramele sau pur şi simplu sã împărtășească felul cum au reuşit sã treacã de momentele grele din viaţa de familie. Pentru cã noi nu vorbim despre dragoste doar din perspectiva relaţiei de cuplu, ci şi de cea faţã de copii, de sacrificiile pe care ni le cer ei”, spune Mirela Vaida.

 

Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să găsească soluții la problemele care sunt prezentate. Mai mult, telespectatorii sunt și ei invitați să își exprime opiniile ori să împărtășească propriile experiențe similare cu cele discutate în emisiune.

”Zilnic, alãturi de mine vor fi specialişti din mai multe domenii: psihologi şi terapeuţi de cuplu şi familie, specialişti în managementul furiei si al conflictelor, psihosexologi, hipnoterapeuti, traineri şi consultanţi în dezvoltare personală, specialişti în fizionomie, citirea chipului uman şi limbajul trupului,  parapsihologi, astrologi şi nu numai, care vor pune întrebãri invitaţilor, vor încerca sã explice de ce s-a ajuns acolo, pentru ca oamenii sã aibã şansa sã înveţe din greşelile altora. Toate aceste poveşti vor fi dezbãtute alãturi de invitaţii mei, specialişti în domeniu, dar şi de telespectatori, pentru cã îi aşteptãm sã fie alãturi de noi, zi de zi, şi sã ne spunã impresiile lor”, mai spune Mirela.

Ce povești impresionante vor fi prezentate de Mirela Vaida în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” și ce soluții găsesc specialiștii la acestea, telespectatorii pot vedea începând din 26 februarie,  în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 14.00- 16.00, numai la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Sosia lui Bono vine în prima ediție Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De peste mări și țări, concurenții vin la Marea Unire a Talentului în sezonul 8 Românii au talent, începând de vineri, de la 20:30!

În prima ediție, sosia lui Bono urcă pe scena celui mai tare show de divertisment! Andi, Mihaela, Andra și Florin rămân fără cuvinte când îl văd și sunt fascinați de asemănarea izbitoare a concurentului cu celebrul solist al trupei U2. Momentul prezentat de el este un adevărat spectacol, publicul va fi în picioare, iar Smiley și Pavel vor veni în fața scenei pentru a vedea totul din primul rând. ”Te uiți la el și zici: Bă, ești prost?! Zici că e el!”, spune Smiley uluit.

Din cauza emoțiilor mult prea mari ale unei concurente, jurații nu sunt edificați în ceea ce privește talentul ei și cer să vadă încă o dată momentul. ”O singură rugăminte. Nu ne-am edificat cu talentul și vrem să revedem momentul, dacă se poate.”, spune Andra, iar Andi completează: ”Te rog, dubla doi. Vrea maestrul să vadă mai de aproape, fără ochelari”.

A doua oară este cu succes atât pentru participantă, cât și pentru jurați, care își dau seama foarte bine de calitățile ei, iar Andi și Florin se apropie de scenă, să poată juriza corespunzător actul artistic. ”S-a dezlănțuit, n-a mai avut nicio emoție.”, spune Andi.

”Este un privilegiu să fii de față atunci când se naște un fenomen. Tu ești un înger care a venit să se joace cu mințile noastre.”, spune Florin cu lacrimi în ochi și profund impresionat la finalul unui moment înălțător.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Premieră TV

Jurații dansează împreună cu publicul pe scena Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O zi ne mai desparte până la lansarea sezonului 8 Românii au talent, în care eroii promit să zguduie pământul cu talentul lor, să ignore gravitația și să dezlănțuie energii colosale.

În prima ediție a celui mai tare show de divertisment îi vom vedea pe cei patru jurați dansând împreună cu publicul, iar pe Smiley și Pavel analizând cu foarte mare atenție momentul artistic prezentat cu bucurie de aceștia.

Unul dintre concurenți, plin de energie, care nu stă nicio secundă datorită faptului că ”mănâncă dimineața”, copleșit de atenția fanilor săi din sală, revine la bis și are parte și de susținători de seamă pe scenă. Chiar dacă inițial își simțea emoțiile ”înghețate”, melodia aleasă pentru preselecții i-a inspirat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care nu au stat prea mult pe gânduri pentru a i se alătura. Împreună au creat un moment savuros, care a stârnit reacții extraordinare în sală.

”O să ne bântuie mulți ani de acum înainte. Iar anul ăsta, indiferent de ceea ce am vrea noi să facem, va fi una dintre semnăturile sezonului.”, spune Andi Moisescu.

Scena este pregătită pentru Marea Unire a Talentului! Show-ul suprem, Românii au talent – sezonul 8, din 16 februarie la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending