HomeLIFE STYLEVedetele vor străluci la Estetika & Wellness 2010

Vedetele vor străluci la Estetika & Wellness 2010

La cea de-a VII-a editie a ESTETIKA & WELLNESS, care va avea loc la Sala Palatului intre 4-7 martie, veti avea ocazia sa va intalniti cu vedete din show-biz-ul autohton, de data aceasta in alte ipostaze:

Oana Turcu, secondata de Cristi Brancu, va va intampina la standul Ardes Cosmetici, pentru a va recomanda ultimile noutati din cosmetica naturala.
Andreea Esca, refacuta dupa accident, va fi alaturi de sotul Alexandre Eram, la standul Sonyamod.
Geanina Corondan, imaginea Laboratoarelor Thea Med, va participa si la unul din show-urile de coafura oferite dvs. in zilele ESTETIKA & WELLNESS.
Valentina Pelinel va fi acolo pentru o sedinta de machiaj si pentru a oferi autografe pe coperta revistei Les Nouvelles Esthetiques.
Francezul Eric Wittver, trainer al Buddhabar Attitude, concept al Georges V Spa, companie fiica a faimosului Buddhabar, va invita la o sedinta de masaj Tibetan, iar italianul Antonio Cerrone, faimos pentru conceptul sau de petreceri in spa, va invita sa probati un masaj cu foc.
Iuliana Marciuc, Catinca Roman, Luminita Nicolescu, Carmen Plesea, Oana Lis, Florentina Opris, Roxana Iliescu si multe alte vedete vor fi alaturi de prietena lor, Carmen Okabe, organizatoarea ESTETIKA & WELLNESS, la deschiderea evenimentului, care marcheaza si aniversarea a 7 ani de existenta Les Nouvelles Esthetiques in Romania.

[starrating template_id=4 column=’votes’ category=16]

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns