HomeMAGAZINEvenimenteVernisaj însângerat: Green Monarchy by Eglantina

Vernisaj însângerat: Green Monarchy by Eglantina

Seara trecută, casa Carol 53 a găzduit sute de iubitori de artă în cadrul expoziției de pictură Green Monarchy semnată de tânăra Eglantina. Conceptul a fost unul unic subliniind relația trecut-viitor. Proiecțiile cu sânge verde scurgându-se pe pereți realizate special pentru acest eveniment s-au îmbinat cu eleganța arhitecturală a locației. Manechinul spânzurat în mijlocul uneia dintre încăperile de la subsolul casei a fost un element șocant pentru public, el simbolizând sugrumarea tradiției.

Mircea Elisei a deschis evenimentul prin acorduri de pian, iar Eglantina a ținut un moment de dans contemporan, după care a pictat timp de câteva minute un model uman. Tort Design a îndulcit pubicul cu torturi și prăjituri, Laboratorul de Cocktailuri a realizat băuturile în eprubete care se asemnănau cu sânge verde, iar vinurile de la Crama Cepari și remixurile underground semnate de Chris Kalvin au creat o atmosferă de neuitat.

Pentru ca tabloul să fie complet, Eglantina a purtat o rochie Parlor inspirată din trecut, imaginea fiind asigurată de Canvas Image & Styling şi Ana Marin Make Up.

Dacă a fost greu? Aș putea spune că nu a fost nimic ușor. De la atragerea unor parteneri pe măsură, până la dansul propriu zis pentru care am facut ceva sacrificii și până la păstrarea oamenilor importanâi în jurul meu chiar și atunci când stresul organizării unui eveniment, invariabil, își schimbă comportamentul. Eu sunt impresionată de numărul oamenilor care s-au implicat și au crezut în mine. Credeam că voi avea nevoie de o pauză, dar momentan sunt dornică să merg mai departe, să gândesc deja următorul eveniment.”

Cele 13 tablouri pot fi admirate până pe 5 noiembrie, zilnic între 14:00 şi 21:00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns