HomeALL MEDIAVeta Biriş, Niculina Stoican şi Aurora Mihai gătesc o reţetă tradiţională de Paşte

Veta Biriş, Niculina Stoican şi Aurora Mihai gătesc o reţetă tradiţională de Paşte

Câteva dintre tradiţiile culinare din Ardeal şi Oltenia vor fi dezvăluite telespectatorilor Pro Tv dornici să pună pe masa de Paşte ceva inedit, sâmbătă, 3 aprilie, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino.

Veta Biriş, Niculina Stoican şi Aurora Mihai, soţia lui Săndel Mihai, gătesc special pentru cei aflaţi în faţa micilor ecrane. Ciorba cu brânză, tocăniţa de miel cu mămăliguţă, renumitul drob şi un desert de casă sunt capete de afiş pe meniul artiştilor.

Persoanele sedentare sau cele care nu au mai făcut sport de mult timp au nevoie de un antrenament special, ceva mai uşor, cu ajutorul căruia să intre în formă. Solista Adriana Vlad, iubita lui Vlad, basistul din bandul de la Happy Hour, şi componentă a orchestrei de la Dansez pentru tine, condusă de Petre Geambaşu, arată care sunt primii paşi către un tonus de invidiat, sâmbătă, în Ce se întâmplă, doctore?

Pentru că tentaţiile culinare sunt de-a dreptul irezistibile de sărbători, în aceeaşi ediţie a emisiunii, nutriţioniştii Gheorghe Mencinicopsci, Serban Damian şi Corina Zugravu vorbesc despre cum arată masa lor de Paşte. Telespectatorii Pro Tv vor putea să vadă în aceeaşi ediţie a emisiunii dacă specialiştii respectă cu sfinţenie indicaţiile culinare pe care le dau pe tot parcursul anului.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns