HomeLIFE STYLEVezi ce a păţit Mihai Găinuşă, în această dimineaţă la Piaţa Romană

Vezi ce a păţit Mihai Găinuşă, în această dimineaţă la Piaţa Romană

Simpaticul Cusurgiu a rămas fără cafea. De Halloween, făptaşii s-au deghizat în hoţi de cafele.

Vineri, 31 octombrie, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au petrecut o dimineaţă fără cusur la Piaţa Romană. Matinalii au stat de vorbă cu oamenii şi au împărţit fesuri cu căşti şi genţi Radio 21. Astfel au aflat dacă românii sărbătoresc sau nu Halloween-ul şi dacă vor merge duminică la vot.

Gainusa

Cusurgiii au avut parte şi de surprize. Un grup de tineri a venit să le facă galerie şi să bea cafeaua împreună cu matinalii. Mişu Găinuşă, însă, nu a mai avut ce să bea, pentru că paharul cu licoarea energizantă a dispărut. Gaşca veselă a animat atmosfera şi pe rimurile piesei Macarena şi pentru că s-au dovedit a fi fani adevăraţi, tinerii au fost cadorisiţi cu invitaţii la Arena Pub. Conform unui martor, cafeaua Cusurgiului a fost sustrasă de doi indivizi.

“Doamnelor şi domnilor, un prim fapt interesant s-a întâmplat. Mi-am lăsat şi eu cafeaua pe marginea gurii de metrou şi cineva mi-a luat-o. Pe vremea lui Cuza, dacă lăsai o pungă cu galbeni undeva, nu o lua nimeni. Acum şi o cafea băută pe trei sferturi dispare.”, a spus Găinuşă.

Colegul Codruţ i-a propus un experiment şi anume să-şi lase telefonul undeva, să vadă dacă dispare. Desigur, Mişu a refuzat acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu a fost singurul prădat, un alt coleg din echipă a rămas şi el fără cafea.

Cusurgiii

“Probabil că astăzi fiind Halloween-ul, indivizi respectivi s-au deghizat în hoţi de cafele.”, a spus glumind Codruţ.

 “Vreau să-i anunţ pe cei care mi-au luat cafeaua că pot sta liniştiţi, nu am boli transmisibile.”, a dus mai departe gluma, Mihai Găinuşă.

 Foto credit: Radio 21

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns