HomeTELEVIZIUNEEmisiuniEXPERIENTA TRAGICA.Vezi ce a patit o concurenta in timpul galei „X Factor”!

EXPERIENTA TRAGICA.Vezi ce a patit o concurenta in timpul galei „X Factor”!

În cea de-a doua gală live, concurenţii de la „X Factor” au dat dovadă de un adevărat profesionalism pe scena show-ului, indiferent de experienţa sau de vârsta pe care o au.

In timpul prestaţiei live de vineri, Ana Maria Mihăieş a fost lovită în faţă, din greşeală, de către un dansator. Lovitura a fost atat de puternica incat i-a spart un dinte concurentei. Cu toate acestea ea nu a schitat nimic si a continuat sa cante ca si cum nu se intamplase nimic.

După prestaţia live a Anei, Răzvan Simion şi Dani Oţil, prezentatorii show-ului, şi-au amintit de momentul în care Dan Bittman a căzut de pe scenă în timpul unui concert live, moment în care şi-a rupt mâna şi nasul, iar o oră şi jumătate, până la finalul spectacolului, nimeni nu şi-a dat seama că a avut probleme.

Din păcate, Ana Maria Mihăieş nu a fost salvată de votul publicului şi a ajuns la proba duelului alături de Mădălina Lefter. Dupa lungi momente in care Bittman s-a gandit pe cine va alege,acesta a decis ca va merge mai departe cu Madalina Lefter.

În gala aniversară a show-ului „X Factor”, alături de Ana Maria Mihăieş, au mai părăsit concursul Paolo Lagana din grupa Deliei şi trupa Căminu’ 16, concurenţi aflaţi sub aripa lui Cheloo.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns