HomeALL MEDIAVezi ce cadou pervers face Bianca Dragusanu iubitilor! (Galerie foto)

Vezi ce cadou pervers face Bianca Dragusanu iubitilor! (Galerie foto)

Saraca Bianca Dragusanu! Ori o face intentionat ca sa atraga mereu atentia asupra ei, ori cineva chiar vrea sa ii faca rau. Altfel nu se explica toate secretele socante ale blondei care ies la iveala si, acum, pozele compromitatoare care au fost facute publice.

Desi a pozat in Playboy si a lasat tot romanul sa vada de ceea ce doar partenerul de viata ar trebui sa se bucure, se pare asistenta lui Capatos are o pasiune ascunsa pentru fotografiile nud. Bianca Dragusanu adora sa pozeze goala, in cele mai perverse pozitii.

Acest lucru demonstreaza pozele care au aparut azi in ziarul Cancan. Avand la dispozitie o camera de fotografiat, o prietena, patul propriu si trupul ei perfect, fosta blonda a lui Botezatu a realizat o sedinta foto incendiara.

Ce are de spus Bianca Dragusan in apararea sa? „Sunt fotografii facute cu telefonul meu de catre o prietena pentru iubitul pe care il aveam la momentul respectiv. Pozele sunt facute in patul meu. Nu vreau sa comentez data la care au fost facute pozele. Cred despre mine ca sunt o femeie sexy, nu perversa.”

Iata ce a iesit!


Sursa foto: Cancan

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • Hi! Excellent post! I really enjoyed reading it. I will bookmark this site to return later. Looking forward to it. Thanks!

  • Gata, am salvat postul..:)

Lasă un răspuns