HomeLIFE STYLEVezi ce cadouri au facut vedetele Kanal D si ce isi doresc de la Mos Craciun

Vezi ce cadouri au facut vedetele Kanal D si ce isi doresc de la Mos Craciun

Vedetele Kanal D sunt in mare verva in aceasta perioada, si se pregatesc de venirea mosului.

Cristina Cioran una dintre prezentatoarele emisiunii „Draga mea prietena” a fost generoasa cu iubitul ei de Mos Nicolae, dar si  ea a primit exact ce isi dorea.

“Anul acesta m-am simtit minunat de Mos Nicolae! Am primit exact ce imi doream, adica un tatuaj in forma de porumbel, iar eu, la randul meu, i-am daruit iubitului meu cadoul pe care si-l dorea. Traian este rocker, ca si mine de altfel, si i-am cumparat un tricou cu tinte speciale, pe care el mi-l descrisese cu lux de amanunte in ultima vreme!E adevarat ca a trebuit sa-l caut cam mult prin magazine, dar a meritat! Important este ca el s-a bucurat ca un copil cand l-a vazut dimineata in dreptul ghetelor!”, a spus Cristina Cioran
In schimb Liviu Varciu isi pune toate sperantele in Mos Craciun si stie exact ce cadou doreste de la acesta.
“Mos Nicolae a fost darnic cu noi. Fiicei mele, Carmina, i-a adus o pereche de ghetute, plus alte cadouri si multe, multe dulciuri, iar mie mi-a adus un studio. In ziua de Sfantul Nicolae am terminat studioul de muzica, implinindu-mi astfel un vis. Acum il astept pe Mos Craciun, iar de la el as vrea o masina. O merit, normal! Am fost prost de cuminte tot anul, trebuie sa primesc ce imi doresc!”, a declarat simpaticul prezentator de la Kanal D.
Andrei Coman a participat la “NovemBEARD”, eveniment cu scop caritabil care s-a desfasurat recent in Bucuresti.

Vedeta Kanal D s-a alaturat celor peste 100 de barbati cu barba din Romania, invitati la acest eveniment cu scopul de a strange fonduri pentru o organizatie pentru copii si adulti cu nevoi speciale din Fetesti, jud. Ialomita.
Participantii au oferit pentru licitatie cate un obiect valoros si din punct de vedere al povestii acestuia. Andrei Coman a licitat pentru o fotografie a renumitului fotograf Dan Andrei. Banii stransi in urma licitatiei s-au indreptat catre Organizatia „Trebuie!”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns