Connect with us

Grila de programe

Vezi ce pregateste TVR 1 pentru telespectatori, de Crăciun!

Published

on

De Crăciun, TVR 1 rezervă pentru telespectatorii săi ediţii speciale ale emisiunilor apreciate şi întâlniri cu vedetele preferate.

 

RADAR DE MEDIA va invita sa urmariti grila de programe a TVR 1:

Miercuri, 25 decembrie

– ora 21.00 – O dată-n viaţă – ediţie de Crăciun

Chiar dacă de obicei Iuliana Tudor îşi aşteaptă telespectatorii joia seara, de Crăciun vedeta TVR face o excepţie şi intră în casele românilor, alături de invitaţii săi, chiar în seara de 25 decembrie, miercuri, pentru o ediţie specială O dată-n viaţă.

Floarea şi Gheorghe, cuplul de actori care ne fac să zâmbim în fiecare ediţie a emisiunii, se aşază, de data aceasta, la unul dintre pupitrele concurenţilor O dată-n viaţă, formând o echipă – speră ei – imbatabilă în ediţia de Crăciun a emisiunii, cu atât mai mult cu cât alături de ei stă nimeni alta decât Sofia Vicoveanca.

Numai că, la pupitrul alăturat se află o altă echipă foarte îndrăgită de publicul românesc: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, doi „ardeleni” veritabili, care l-au cooptat pe Ionuţ Fulea.

Cea de-a treia echipă de concurenţi la ediţia specială O dată-n viaţă este cea formată din… „surorile Anghel” – Monica şi Luminiţa – alături de bănăţeanca Andreea Voica.

 

Joi, 26 decembrie

-ora 14.30 – Duminica în familie – Petrecere de Crăciun în ediţia specială

Folclor, colinde, muzică lăutărească şi dance se regăsesc în emisiunea Ramonei Bădescu

Ansamblul Sărăţelul deschide emisiunea de joi, iar Daniela Condurache povesteşte cum se petrece Crăciunul în Bucovina. Zuralia Orchestra, Mahala Rai Banda, Gelu Voicu şi Ansamblul „Burnasul” din Teleorman vin cu zurgălăi şi cu multă voie bună.

În partea a doua a emisunii suntem invitaţi la dans, alături de Carmen Trandafir, Sylvie şi dominicanul Hevito. Anna Lesko încinge atmosfera cu a sa „Anicyka maya”, iar Alina şi Romeo, alias Alessis intră în platou cântând.

Alături de ei, în jurul bradului de la TVR se aşază încă o familie de muzicieni – Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi fiul lor, Alexandru. Maria Dragomiroiu se află şi ea pe lista invitaţilor Ramonei Bădescu la ediţia specială de Crăciun a Duminicii în familie.

„Pluguşorul” nu putea lipsi din program, după cum nu poate lipsi, de la o petrecere cu lăutari, nici Nelu Ploieşteanu. Trupa Autentic îşi aduce cântecul în platoul emisiunii, iar Mioara şi Gina Lincan aleg, de asemenea, să petreacă în familie, alături de taraful Cleante.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi momentele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei.

 

loading...

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Grila de programe

Astazi PRO CINEMA aniverseaza 14 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: PRO CINEMA

De 14 ani, ești cine îți dorești să fii, poți fi oriunde, te uiți în viitor, ești personaj din istorie, ești în mijlocul acțiunii. Ai tot timpul din lume să-ți găsești fiecare “tu”, să iubești, să crezi, să te bucuri. Pe 19 aprilie, PRO CINEMA aniversează 14 ani de la lansare, iar filmele te cheamă la sărbătoare! Joi, 19 aprilie, PRO CINEMA a pregătit două filme care o să te prindă!

De la 20:30, Tobey Maguire și Kirsten Dunst aduc Omul păianjen 3, o producție din SUA care a cucerit întreaga lume și a adus încasări de peste 500 de milioane de dolari! Povestea lui Peter Parker continuă, acesta fiind, în sfârșit, fericit alături de Mary-Jane Watson. În timp ce întregul oraș îl apreciază pe Omul Păianjen alter-egoul său, un vechi prieten din copilărie se transformă în scurt timp în amenințare supremă!

Imediat după, la ora 23:30, PRO CINEMA te prinde cu o producție românească de valoare: Selfie 69! Comedia prezintă aventurile a trei prietene care, în urma unui pariu online trebuie să se mărite în trei zile, așa că sunt nevoite să treacă prin pericole, tentații și capcane în căutarea inelului de logodnă. Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Dorina Chiriac, Răzvan Fodor și Vlad Logigan sunt doar câțiva dintre actorii care joacă în filmul Selfie 69.

De 14 ani, te descoperi film cu film. În ziua aniversară PRO CINEMA, știi cine ești! Alegi mereu calea cea dreaptă, dar nu uiți să fii rebel. Scenariile sunt diferite, dar tu rămâi în centrul acțiunii.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Programe In Memoriam Carmen Stănescu, la TVR

Published

on

Foto Credit: ANTENA 3

În semn de omagiu pentru marea actriţă Carmen Stănescu, Televiziunea Română oferă publicului o serie de emisiuni speciale şi spectacole de teatru.

 

Astăzi, 13 aprilie, TVR 3 ne propune, de la ora 21.00, spectacolul „Menajeria de sticlă”, de Tennessee Williams. Prin intermediul evenimentelor banale, lipsite de spectaculos, din apartamentul familiei Wingfield, Tennessee Williams explorează libertatea existenţială exprimată în faptul ca fiecare personaj, dincolo de individualitatea  ireductibilă, este condamnat să aleagă şi să se aleagă într-o lume încare „infernul îl reprezintă ceilalţi”.

În distribuţie, alături de Carmen Stănescu, revedem nume mari ale teatrului si filmului românesc: Adrian Pintea, Aimee Iacobescu, Răzvan Ionescu. Spectacolul este difuzat, de la ora 22.50, şi la TVR Internaţional.

 

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11.00, la TVR 2 putem urmări o ediţie de colecţie „Confesiuni” cu Carmen Stănescu, o ediție filmată de Iuliana Marciuc în urmă cu câțiva ani, în preajma Sărbătorilor Pascale. „Cred că am fost îndrumată de Cel De Sus să urmez acest drum. Eu sunt foarte credincioasă şi sunt convinsă că m-a ajutat Dumnezeul meu să îmi iasă bine şi să reuşesc în tot ceea ce mi-am dorit. Cel mai frumos dar este iubirea celor din jurul meu”, spunea Carmen Stănescu. Emisiunea poate fi urmărită de telespectatorii din străinătate vineri, 13 aprilie, de la 13.00, la TVR Internaţional.

 

Duminică, de la ora 13.10, TVR 2 difuzează comedia „Premiera”, în care o putem vedea pe Carmen Stănescu, alături de Radu Beligan şi Toma Caragiu. Pe scena Teatrului Contemporan se pregăteşte premiera spectacolului „Travesti”, iar directoarea Alexandra Dan se împarte cu greu între îndatoririle administrative şi repetiţiile la care trebuie să participe, ca actriţă. La toate astea se adaugă nemulţumirile soţului neglijat şi şicanele „tovarăşilor” de la minister. Pe scurt, Alexandra va avea parte de câteva zile extrem de complicate. Spectacolul este difuzat, de la ora 23.00, şi la TVR Internaţional, iar sâmbătă, de la ora 22.00, pe TVR Moldova.

 

Carmen Stănescu a dispărut dintre noi joi, 12 aprilie a.c., dar Arhiva Televiziunii Române păstrează numeroase momente memorabile. Astfel, prin intermeniul programelor TV, apariţiile sale vor rămâne veşnic alături de public.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Grila de programe

Schimbare in grila PRO TV: Emisiunea lui Cove, „Ma insoara mama” va fi difuzata mai tarziu!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Incepand de astazi PRO TV face o noua schimbare in grila de programe! Reality show-ul Ma insoara mama prezentat de Cove va fi mutat in grila de la ora 22:45 in loc de ora 20:30 asa cum era pana acum difuzat.

Mutarea vine pe fondul audientelor modeste pe care le-a inregistrat show-ul, in conditiile in care astazi incepe la Antena 1 un nou sezon CHEFI LA CUTITE.

Pe acest interval orar 20:30-22:30 (n.r. cel pe care a fost difuzat pana acum emisiunea de la PRO TV), lider de audienta a fost in mare parte Antena 1 cu Asia Express si Kanal D cu Exatlon.

Astazi de la ora 20:30 PRO TV are programat film artistic – „Cod Rosu la Casa Alba”.

loading...

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending