HomeLIFE STYLEVezi cum au petrecut de Ziua Recunostiintei, vedetele din serialul ”Jurnalele Vampirilor”

Vezi cum au petrecut de Ziua Recunostiintei, vedetele din serialul ”Jurnalele Vampirilor”

De Ziua Recunostintei, vedetele din “Jurnalele vampirilor” au renuntat la “ospaturile sangeroase” si au trecut la masele pe care au tronat curcanii, cartofii dulci si placinta cu dovleac.

Iar daca Nina Dobrev a ales sa petreaca aceasta sarbatoare cu prietena ei cea mai buna, “vampirii” Ian Somerhalder si Paul Wesley au tinut sa arate tuturor cat de mandri sunt de nepotii lor.

Fotografiile postate de cei doi actori pe site-urile de socializare au dus la dezbateri aprinse intre fanii “Jurnalelor vampirilor” pe tema: cine este cel mai sexy unchi din serial – Ian Somerhalder sau Paul Wesley?

Iar daca Paul Wesley este mandrul unchi al unui baietel de numai cateva luni, Ian Somerhalder a postat fotografii in care este incadrat de nepotul si nepoata sa. Oare cei doi vampiri fac schimb de sfaturi privind resposabilitatile si bucuriile care decurg din statutul lor? s-au intrebat fanii.

Se pare insa ca voturile fanilor au inclinat balanta spre Ian Somerhalder. Pentru ca, pe langa filmarile la atat de popularul serial si eforturile continue pe care le face la fundatia caritabila care-I poarta numele, protagonistul “Jurnalelor vampirilor” a gasit si timpul si disponibilitatea de a se juca impreuna cu nepotii sai.

ian-somerhalder-niece-and-nephew

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns