HomeMAGAZINVezi cum poți petrece în acest weekend, alături de copilul tău!

Vezi cum poți petrece în acest weekend, alături de copilul tău!

Duminicile se petrec în familie, de când lumea. Dedică-ți și tu acest weekend lucrurilor care contează cu adevărat, ia-ți copiii dragi de mânuțe și vino la Ambasad’Or Play, pentru a sărbători familia.

Începând cu prima duminică din octombrie, Ambasad’Or Play lansează o campanie ce spijină copiii să petreacă mai mult timp cu părinții lor. Într-o eră a vitezei, în care clipele petrecute în familie devin din ce în ce mai puține, Ambasad’Or Play trage semnalul de alarmă și organizează o petrecere care să le reamintească tuturor cât de frumoase sunt momentele alături de cei dragi.

 

Așa că, duminică, 2 octombrie, începând cu ora 16.00, toți bucureștenii sunt așteptați la centrul de evenimente, unde va avea loc cea mai grandioasă petrecere, iar intrarea va fi liberă. Micuții se pot bucura de personaje Disney, roboți uriași, karaoke, muzică, jocuri, candybar-uri, cadouri și multe alte surprize.

Fiindcă pentru cei mici, timpul petrecut cu părinții lor este mai prețios decât orice altceva, începând cu 2 octombrie, Campania continuă, iar petrecerile vor avea loc în fiecare sfârșit de săptămână.

 

”Unele lucruri probabil se schimbă, dar noi începem și sfârșim cu familia.”

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns