HomeMAGAZINVezi echipa de start a Romaniei din aceasta seara

Vezi echipa de start a Romaniei din aceasta seara

Victor Piturca risca totul pe cartea atacului in meciul din aceasta seara de pe stadionul National Arena.  Selectionerul a ales sa joace cu un inchizator si 2 atacanti B.Stancu si C.Marica, informeaza GSP.ro.

Se pare ca sistemul ales de selectioner este 4-1-3-2, cu un inchizator si in atac cu Bogdan Stancu si Ciprian Marica, sprijiniti de Torje-Maxim-Tanase. Surpriza este Ovidiu Hoban care va fi titular, iar in centrul apararii va fi Vlad Chiriches.

Echipa de start pentru meciul impotriva Greciei arata astfel :

Tătăruşanu – Măţel, D. Goian, Chiricheş, Raţ – Hoban – Torje, Maxim, Tănase – B. Stancu, Marica

Meciul va fi transmis in direct de Antena 1 incepnad cu ora 21.00.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Sa vedem ce avantaje avem cu aceasta echipa si abia dupa aceia sa calculam dezavantajele.Tatarusanu:ok,Matel:bunicel,Hoban:daruire si tenacitate,Maxim:cea mai inspirata alegere,Stancu:acelasi oportunist,Marica:chiorul printre orbi.Si acum ce ne doare.Goian:slabut la marcaj,Chiriches:temator la mingile pe sus si multa retinere la contactele directe cu adversarul direct,Rat:in nota lui mediocra,Torje:om in plus cu rare sclipiri,Tanase:nu stie sa execute ce-i cere antrenorul.Cel mai mare deranj este la capitolul antrenori.Piturca:incapatanat in prostia lui,nu stie sa pregateasca echipa pentru atac.Secunzii lui sunt numiti din prietenie si nu pentru a-l ajuta prin competenta lor.Cu 6 la5 ,avem sansa unui cel mult egal.

  • ne califica chirichesi forta steaua cum a facuto cu ajax

Lasă un răspuns