HomeLIFE STYLE'Viaţa mea ca om' – carte lansată de "State de România"

'Viaţa mea ca om' – carte lansată de "State de România"

In prag de sarbatori, State de Romania le-a pregatit fanilor o surpriza de proportii. Din 14 decembrie, in reteaua librariilor din Bucuresti, va fi distribuita cartea “Veata mea ca om”, o carte de memorii a lui State Potcovaru, protagonistul serialului “State de Romania”, difuzat de ProTV de luni pana joi de la ora 22.15.

“Veata mea ca om” cuprinde trei capitole importante din viata lui State Potcovaru, povestind evolutia lui de la simplu tigan in satra intr-o Romanie comunista, pana la revenirea in tara natala cu marete planuri de viitor. Informatii surprinzatoare, documente secrete, intamplari si intalniri care i-au schimbat viata, toate se regasesc in aceasta carte de memorii.

Insa, State nu se limiteaza doar la a-si povesti memoriile, si din 16 decembrie, lanseaza si o linie de tricouri, ce vor putea fi gasite in magazinele Carrefour Orhidea si Feeria.

www.protv.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns