HomeLIFE STYLEVictor Ciutacu: „De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie”

Victor Ciutacu: „De ce vi se cacă Bendeac în sufragerie”

Victor Ciutacu, nu a ramas imun la ultimul eveniment din media si a scris pe blogul sau ce considera despre recentul scandal in care este implicat Mihai Bendeac si Mircea Badea.

victor ciutacu2

 

Cu riscul asumat de a se supăra pe mine Badea şi cu Gâdea, ei doi sunt principalii vinovaţi pentru ţigănia proastă pe care o face zilele astea Bendeac. Ei l-au adus în Antenă să câştige banii ăia mulţi pe care se laudă parvenitul că-i câştigă de fiecare dată când scrie câte un text scremut în care se dă victima cenzurii, ei au organizat primirea lui princiară şi promovarea în emisiunile lor a unui personaj cu umor de autobază. Faptul că el se cacă-n sufrageria lor e, într-o măsură covârşitoare, rezultatul realităţii de necontestat că ei i-au deschis larg uşa. Da, Mircea şi Mihai, n-o să vă ierte niciodată binele pe care i l-aţi făcut, dar măcar aerisiţi incinta după el!

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.cristea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comments
  • Nu stiu cine-i Victor Ciutac ( sau Ciutacu…cum l-o chema..); Dar stiu ca libertatea cuvantului s-a castigat cu greu; Cred ca -atat Mircea Badea cat si ceilalti „amici” de platou ai lui- habar n-are / avea(u) cum se scrie Jos comunismul si Vrem Libertate; Asta include si libertatea de exprimare; Si daca in contract scrie ” Nu ai dreptul ca- in show-ul pe care-l faci- sa faci referire la cutare, cutarica, si cutarescu” iar tu- Bendeac- faci- atunci ai de plata; Daca nu scrie- bre nea Badea si matale- Ciutac- sunteti ( cel putin) prosti; Dar cu siguranta si rau voitori- si o seama intreaga de alte atribute ( pe care eu nu mi le permit sa le pun aici- din respect pentru mine);

  • atitudinea asta imi aduce aminte de cea a lui Basescu cand spunea de nu mai stiu cine adus pe scena politica de el, ca el „l-a facut chestor”….Principialilor lasati-o mai moale, ca s-a intarit „ala” in voi. Daca Bendeac a fost adus de nu stiu cine, lucrul acesta nu e relevant in raport cu dreptul lui la libertatea de exprimare. Nu si-a vandut sufletul pe banii vostrii, doar nu vine la munca sa-i bagati voi pumnul in gura si sa-l murdariti si jigniti asa. Tocmai prin ceea ce a scris Ciutacu nu a facut decat sa se murdareasca pe el si trupa, Badea si Mihai. Pacat ca isi murdareste colegii asa!

Lasă un răspuns