HomeALL MEDIAVictor Ciutacu explica plecarea de la Antena 3

Victor Ciutacu explica plecarea de la Antena 3

Una dintre cele mai importante si in acelasi timp socante mutari din televiziune, dupa cum spune chiar el a reprezentat plecarea jurnalistului Victor Ciutacu de la Antena 3 la Romania TV.

Victor Ciutacu si-a explicat motivele pentru care a plecat de la emisiunea realizata la Antena 3 la Romania TV unde prezinta talk show-ul „Tonomatul lui Ciutacu” intr-un interviu acordat dcnews.ro.

Acesta mai spune ca formula cu Laura Chiriac este una deosebita, alcatuita din doi oameni puternici, cu personalitate, care nu au ce sa demontreze individual, iar despartirea de „Tonomat” a fost ceva firesc.

Totusi, plecarea de la Antena 3 a fost un soc pentru toata lumea, inclusiv pentru el, dar considera ca a fost si o miscare indrazneata, un deschizator de drumuri in privinta mutarilor din tv. Ciutacu considera ca aceasta mutare l-a adus cu picioarele pe pamant si a redescoperit placerea si valentele dialogului.

Venirea lui la postul de stiri Romania TV a adus un spirit competitor mai mare, iar relatia cu patronatul este una strict profesionala. Chiar daca considera ca anul 2013 a fost unul mediocru din punct de vedere profesional, el se implica total, atata timp cat treaba merge si toata lumea e multumita.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns