HomeMAGAZINEvenimenteVIDEO CBS a sărbătorit 50 de ani de la producţia serialul Star Trek

VIDEO CBS a sărbătorit 50 de ani de la producţia serialul Star Trek

Grupul american de televiziune CBS a sărbătorit sâmbătă, la festivalul Comic-Con din San Diego, 50 de ani ai serialului cult ‘Star Trek’, rebotezat Star Trek Discovery, pentru viitorul sezon a cărui turnare va începe în septembrie, relatează FP, citat de Agerpres. 

Pentru a-i bucura pe ‘Trekkies’, cum sunt numiții fanii acestui serial de science-fiction, a fost difuzată o prezentare de 76 de secunde în care poate fi văzută o navetă spațială care a poposit în interiorul unui asteroid.

„Vom prezenta povestirile într-un alt mod (…). Vom spune povestiri care vor avea anvergura unui roman”, a declarat Bryan Fuller, unul din creatorii ‘Star Trek Discovery’, cu prilejul participării la salonul Comic-Con din San Diego 2016, festivalul dedicat producțiilor SF, jocurilor video și benzilor desenate.

Filmările noului sezon vor începe în septembrie la Toronto (Canada) și urmează să apară pe micul ecran în ianuarie anul viitor. Platforma americană și de jocuri online Netflix a anunțat că va difuza ‘Star Trek Discovery’ în 188 de țări.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns