HomeLIFE STYLEVIDEO Ela Rose lasă trecutul în urmă în noul său single

VIDEO Ela Rose lasă trecutul în urmă în noul său single

După succesul național și internațional înregistrat cu hiturile „I Can Feel”,  „Lovely Words”, „No U No Love” sau „I’m Done”, Ela Rose revine cu forţe proaspete, pregătită să recucerească topurile muzicale cu un nou single, „Mi-e frică”. 

Produsa in studioul Dav7 Music, piesa “Mi-e frica” vorbeste despre o poveste dintre doi oameni care s-au iubit, au încercat să facă totul pentru relaţia lor însă, într-un final, au acceptat faptul că fiecare trebuie să o ia pe propriul drum.

Lansat alături de un lyric-video, în care frumoasă cântăreaţa aleargă de frica trecutului întunecat, single-ul evidențiază o nouă etapă din cariera muzicală a artistei, trecerea de la piese house în limba engleză, la cele cu influențe dubstep și cu versuri în limba română

“ <<Mi-e frică>> este un dubstep comercial, o noutate pentru România. Este prima mea piesă în limba română şi sunt convinsă că mulţi se vor regăsi în acestă poveste. Pentru că până acum nu am scris versuri în română, în cazul acestei piese totul a fost diferit.  <<Mi-e frică>> a reunit toată gaşca Dav7, iar fiecare membru în parte a contribuit cu cel puţin un vers”, mărturiseşte Ela Rose.

Ela Rose a ajuns la inima publicul în 2009, odată cu hitul „I Can Feel”, melodie care a fost desemnată „Piesa anului 2009” la Vibe Fm, totodată fiind inclusă în playlist-ul Ministry of Sound. De asemenea, în 2011, piesa „Lovely Words” a cunoscut succesul internaţional în Grecia, Bulgaria, Serbia, ţări în care s-a clasat pe cele mai înalte poziţii în topurile muzicale.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns