HomeTELEVIZIUNEEmisiuniVIDEO Laura Bretan câştigătoarea Romanii au talent a ridicat publicul în picioare la „America’s Got Talent”

VIDEO Laura Bretan câştigătoarea Romanii au talent a ridicat publicul în picioare la „America’s Got Talent”

Laura Bertan, câştigătoarea show-ului Romanii au talent de la PRO TV a făcut din nou senzaţie în SUA la emisiunea „America’s Got Talent”. Adolescenta a fost aplaudata în picioare de public în timp ce a interpretat piesa The Prayer, scrie chicagotribune.com.

„Laura, tu eşti unul dintre motivele pentru care show-ul acesta există. Am conceput America’s Got Talent tocmai ca să găsim oameni speciali, talentaţi, ca tine”, a spus producătorul de televiziune Simon Cowell, membru al juriului, marţi, după ce Laura Bretan a urcat pe scena show-ului America’s Got Talent şi a interpretat faimoasa piesă „The Prayer”, scrie Mediafax

În următoarele emisiuni, telespectatorii vor decide care sunt semifinaliştii ce vor concura pentru marele premiu în valoare de 1 milion de dolari.

Laura Bretan favorită în competiţia America’s Got Talent, a interpretat cu lacrimi în ochi un cover original după piesa „The Prayer”, cântată de Celine Dion şi Andrea Bocelli.

Laura Bretan a câştigat anul acesta sezonul al şaselea al emisiunii Romanii au talent, prezentată de Pavel Bartos şi Similey la PRO TV.

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns