HomeAUDIENȚE TVVIDEO. Postul de Stiri Digi 24, lider in ziua alegerilor, pe segmentul televiziunilor de nisa! (cifre detaliate)

VIDEO. Postul de Stiri Digi 24, lider in ziua alegerilor, pe segmentul televiziunilor de nisa! (cifre detaliate)

Posturi de stiri Digi24 HD mentioneaza intr-o stire difuzata la tv si pe online ca in ziua alegerilor prezidentiale a fost liderul de audienta in randul televiziunilor de stiri.

Conform masuratorilor interne efectuate de RCS & RDS, 7,27% din totalul telespectatorilor care s-au uitat in data de 2 noiembrie la televizor au ales Digi24.

Iata in detaliu cum arata analiza prezentata pe site-ul digi24.ro

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Postul Digi24 HD de televiziune s-a situat, astfel, peste Antena 3, cu 0,05%, şi a avut mai mult cu un procent şi jumătate decât Realitatea TV.

Următoarele clasate au avut audiențe de câteva ori mai mici. De altfel, Digi24 a condus televiziunile de știri și a fost depășit de o singură televiziune în topul general. Este vorba despre o televiziune generalistă- ProTV.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Digi24 a fost, însă, lider absolut de piaţă în momentul în care au fost arătate primele rezultate ale alegerilor prezidențiale, după ce au fost închise secţiile de vot. Cei mai mulți telespectatori au urmărit ediţia specială realizată de Cosmin Prelipceanu. Cota de piaţă a fost de 12,2% la ora 21, cu aproape un procent şi jumătate mai mult decât Antena 3, iar Digi24 a fost peste Pro TV cu două procente.

 

Conform unei analize prezentate ieri de RADAR DE MEDIA, liderul a fost PRO Tv in randul televiziunilor generaliste, iar Antena 3 in randul televiziunilor de stiri. Mai multe detalii aici. Datele prezentate de RADAR DE MEDIA sunt furnizate de Kantar Media si sunt cifrele care sunt autorizate de ARMA si sunt relevante pentru piata media, in schimb Digi 24 a prezentat masuratori proprii. 

 

In graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta inregistrate in data de 2 noiembrie 2014, la nivelul intregi zi, publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani. 

AUDIENTE TV Publicul COMERCIAL - 2 noiembrie 2014 (4)

Sursa cifre Digi 24 HD : site-ul digi.ro

Interpretare grafice : RADAR DE MEDIA cu cifre furnizate de Kantar Media

Video Credit: Digi 24

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns