HomeLIFE STYLEVIDEO Syarela şi Abdou Zoubir au lansat “Entya”

VIDEO Syarela şi Abdou Zoubir au lansat “Entya”

Muzica poate uni oamenii fără ca măcar să se fi văzut vreodată. Este cazul a doi tineri solişti care s-au întâlnit pe internet, pe reţelele de socialziare şi aşa s-a născut piesa “Entya”.

 

El se numeşte Abdou Zoubir, este din Maroc şi a participat cu trupa sa Avez Band la “X Factor”, din ţara sa, iar ea se numeşte Valentina Visarion-Mingopol, e sportivă, actriţă şi cântăreaţă. “Am fost contactată pe Facebook de cel care a făcut instrumentalul piesei şi mi-a propus să facem împreună această piesă. Nu ne-am văzut niciodată, însă am vorbit mult pe reţelele de socializare.

Eu am făcut linia melodică şi instrumentalul, am înregistrat partea mea de piesă şi el şi-a făcut în Maroc partea lui în arabă, apoi l-am mixat aici în Bucureşti. Este o melodie fresh, de club, ritmată, o piesă de dragoste. Despre mine pot să vă spun că fac canto de la 13 ani, iar primul meu profesor a fost Şerban Georgescu”, a povetsit Syarela care îşi doreşte să se întâlnească cât de curând cu colegul său.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns