HomeLIFE STYLEVideoclip nou: Ruby – Stinge lumina (video)

Videoclip nou: Ruby – Stinge lumina (video)

După succesul înregistrat cu “Miracle Of Love”, Ruby lansează la începutul acestei toamne noul său single/videoclip,”Stinge lumina”.

Piesa a fost compusă în studiourile Hahaha Production, avându-l ca şi producător principal pe Alex Velea. „Ruby este unul dintre proiectele mele de suflet, mai ales că de mai bine de 5 ani de zile ne leagă şi o prietenie foarte strânsă. Am maximă încredere că piesa şi bineînţeles clipul vor fi pe placul tuturor, pentru că s-a muncit din greu şi cu seriozitate şi mai ales cu inima.  ‘Stinge Lumina’ are clar aromă de Hit!”, a declarat Alex Velea.

La “StingelLumina” s-a lucrat mai bine de câteva luni, la aceasta piesă aducându-şi aportul pe lângă Alex Velea, atât Smiley, DJ CB, Serban Cazan şi Crocodealer.

Fiind un produs premium, Ruby împreună cu casele de discuri Cat Music şi Hahaha Production au ales ca premiera single-ului, “Stinge lumina” să se facă în acelaşi timp cu videoclipul. De regia materialului video s-a ocupat cel mai prolific regizor român, Radu Aldea, iar filmările au durat undeva în jurul a 16 ore şi s-au desfăşurat într-un studio aflat la marginea Bucureştiului.

“A fost o adevărată desfăşurare de forţe pe platourile de filmare. S-au construit mai multe set-uri personalizate la care au lucrat peste 40 de oameni. Gândiţi-vă că s-a construit de la zero o piscină care a avut rolul să simuleze un ocean. Sunt foarte mulţumită de rezultat şi cu toată modestia vă spun că este cel mai bun clip de imagine făcut în ultima perioadă în România”, a povestit Ruby.

Ruby este singurul artist roman care a debutat printr-un concert international in Germania, in fata unui public de peste 5.000 de oameni. A sustinut zeci de concerte internationale in tari perecum Germania, Rusia, Turcia, Cipru, Albania si a aparut pe coperta celei mai importante reviste din lume dedicata barbatilor. Single-ul precedent “Miracle Of Love” a fost prezent pe toate radiourile din Romania, dar si peste hotare, piesa lincentiindu-se in tari precum Japonia, Statele Unite ale Americii, Italia, Israel si Polonia.

Puteti vedea videoclipul piesei „Stinge lumina” mai jos:

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns