HomeLIFE STYLEVideoclip nou: Tara – Calling for love (video)

Videoclip nou: Tara – Calling for love (video)

Fie că este vorba despre “Dream With You” sau “Happy For You”, piese în colaborare cu Liviu Hodor sau de “Missing You”, primul single din cariera solo, Tara reuşeşte să transmită cu sensibilitate şi romantism, mesajul unei adevărate poveşti de dragoste.

“Calling For Love” este cel de-al doilea single semnat Tara şi prima colaborare a artistei cu Delyno.

Regizat de către Florin Botea, videoclipul spune povestea iubirii dintre o frumoasă fată, interpretată de Tara şi un artist ale cărui sentimente se împart între pânza de pictură şi tânăra din mansarda sa.

Dacă iniţial videoclipul trebuia să conţină şi cadre de exterior, în care Tara conducea o motocicletă, scenariul a trebuit modificat chiar înainte de începerea filmărilor din cauza vremii ploioase şi foarte reci.

“În noul single vorbesc despre o dragoste în care intervine obişnuinţa şi care este lipsită de magia fluturaşilor în stomac. Este vorba despre cuplurile care ajung să se cunoască din ce în ce mai bine, devin monotone, fiecare începe să vadă defectele partenerului. Totuşi, aceste inconveniente nu sunt suficiente pentru a pune capăt relaţiei. Vreau neapărat să-i mulţumesc lui Mihai Coman, pictor în videoclip ,dar şi în viaţa reală, celor de la Today Advertising pentru susţinere, dar şi pentru încrederea acordată, regizorului Florin Botea şi, bineînţeles, echipei Cat Music”, a declarat Tara.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns