HomeLIFE STYLEVideoclip nou: Tara – Iarna de vis (video)

Videoclip nou: Tara – Iarna de vis (video)

Odata cu sosirea lunii cadourilor, Tara face o surpriza tuturor celor care iubesc iarna si lanseaza single-ul si videoclipul ”Iarna de vis”.

„Iubesc iarna, iar Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare. Craciunul inseamna bucurie, dorinte implinite, miros de scortisoara si cozonac si de Craciun fiecare trebuie sa fie alaturi de cei dragi.”, povesteste Tara

Realizata de catre Tara alaturi de Alin Radu, „Iarna de vis” este prima piesa in limba romana a artistei iar clipul reda o poveste de dragoste in preajma sarbatorilor de iarna.

„Initial, piesa era in engleza, dar fanii mei de pe Facebook m-au convins sa ii schimb versurile si sa lansam varianta in limba romana. Atat piesa cat si videoclipul ma reprezinta intru totul. Am vrut sa redau in aceasta piesa atmosfera vesela si aglomerata a Craciunului, sarbatoarea mea preferata .”, continua Tara

Si pentru ca scenariul videoclipului este inspirat din viata artistei, filmarile s-au desfasurat in casa bunicii ei, iar protagonistii patrupezi sunt chiar cateii Tarei – Monica si Dorel.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns