HomeLIFE STYLEVideoclipul piesei „Unde-i dragostea” și noul single Mike Angello „Anii ce vin” – lansate, în premieră, la Radio 21

Videoclipul piesei „Unde-i dragostea” și noul single Mike Angello „Anii ce vin” – lansate, în premieră, la Radio 21

 Liviu Hodor și Cristi Stanciu au lansat,  la „Request 629”, videoclipul piesei „Unde-i dragostea” cu Liviu Hodor și Mona, precum și cel de-al treilea single Mike Angello – „Anii ce vin”, un featuring cu Delia Matache & Uddi.

p080-085 -Cov St - Delia 6C1

Videoclipul piesei a fost regizat de Florin Botea si filmat intr-o locatie arida din Dobrogea, care pune în valoare mesajul piesei, despre iubirea pierdută ce se transformă în speranța unui nou început.

“Este un videoclip cu un mesaj special atât pentru cei ce caută dragostea, cât și pentru cei care au găsit-o și au pierdut-o. Piesa este una mai lentă, diferită față de cele cu care am obișnuit publicul, însă, cred că mesajul îi va convinge pe ascultători s-o includă în playlist-urile personale”, a spus Liviu Hodor.

În Request 629 a fost lansat în premieră și cel de-al treilea single Mike Angello – „Anii ce vin”, un featuring cu Delia Matache & Uddi , fostul concurent al Deliei de la „X Factor”.

„Noul meu single este despre pașii pe care viața ni-i poartă către jumătatea noastră. Eu cred că există suflete pereche. Și mai cred că în dragoste trebuie să riști, fără să te temi și să-ți asculți inima. Sunt bucuros că am avut posibilitatea să spun această poveste alături de Delia, pe care o admir și o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi”, a mărturisit Mike Angello.

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns