HomeMAGAZINFilmPREMIERA. Vince Vaughn este „Tată fără număr“, de astazi pe marile ecrane!

PREMIERA. Vince Vaughn este „Tată fără număr“, de astazi pe marile ecrane!

Inspirat din întâmplări adevărate, filmul „Tată fără număr“ îl prezintă pe actorul de comedie Vince Vaughn în rolul unui bărbat imatur, nevoit să recunoască paternitatea a 533 de copii, în premieră pe marile ecrane, din 29 noiembrie.

„Filmul mi s-a părut foarte interesant pentru că, fiind tată la rândul meu, am apucat să descopăr tineri din medii complet diferite, dar şi felul în care gândesc alţi părinţi, în situaţii bune sau rele. Povestea este foarte puternică şi interesantă. Pune un individ în poziţia de a reacţiona în moduri foarte variate faţă de copiii săi, ceea ce în realitate nu se întâmplă”, mărturiseşte Vaughn încântat de noul său rol.

David a dus întotdeauna o viaţă simplă. Lucrează ca şofer la compania de cărnuri a familiei sale şi pare mulţumit de existenţa sa mediocră. Deşi e mărinimos şi cucereşte toţi oamenii pe care îi întâlneşte, David este şi imatur, împrăştiat, are datorii mari şi îi lipseşte o direcţie în viaţă.

Dar când află că este tatăl biologic a 533 de copii şi că 142 dintre ei au acţionat în instanţă ca să-i afle identitatea, totul se schimbă şi David se hotărăşte să facă ceea ce trebuie şi, pentru prima oară în viaţă, să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lui.

Dornic să afle mai multe despre câţiva dintre urmaşii lui, îi caută şi se implică în problemele lor. Pe nesimţite, se ataşează de ei şi, pentru prima oară, înţelege satisfacţia de a pune binele celorlalţi mai presus de interesul lui.

Vezi trailer:

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns